Reguli pe  care trebuie sa le stie orice femeie cu parul cret!

Reguli pe  care trebuie sa le stie orice femeie cu parul cret!
Reguli pe  care trebuie sa le stie orice femeie cu parul cret!

Parul cret este frumos si foarte greu de ingrijit, de aceea, fetele cu parul cret au de obicei foarte multe batai de cap cand vine vorba de aranjarea parului.

Iata ce reguli trebuie sa urmeze:

Samponarea frecventa este interzisa- Pentru a avea bucle perfecte, trebuie sa te speli o data pe saptamana pe par, deoarece samponarea frecventa distruge podoaba capilara si favorizeaza matreta. Ca sa te simti bine poti opta pentru un sampon uscat.

Fete de perne din matase- Ca sa nu ti se incurce parul fetele de perna si alsternuturile trebuie sa fie din matase

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Balsam

de par si creme hidratante pentru par- Deoarece parul cret este foarte uscat el trebuie sa fie hidratat cu anumite solutii – balsam de par, creme hidratante.

Inlocuieste prosopul de pat cu un tricou din bumbac- Bumbacul este mai bland si pastreaza structura parului fata de prosopul care distruge buclele

Pieptanul este interzis- Daca iti piepteni parul risti sa ii cresti volumul de trei ori si sa ai in loc de par o capita de fan.

In schimb, daca este foarte incurcat, descurca-l dupa ce l-ai dat cu balsam cand iti faci dus

Caldura- Foloseste caldura cu grija deoarece iti poti distruge buclele permanent. Cel mai bine este sa folosesti solutii care protejeaza firul de par inainte sa iti intinzi parul cu placa si sa incerci sa iti lasi parul sa se usuce in mod natural

Varfurile- Chiar daca varfurile tocite se vad mult mai greu pe parul cret, varfurile trebuie tunse periodic
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite! "Mi se pare foarte aiurea chestia asta, că-i vedem pe alții care o duc mai bine decât noi și avem tendința să îi invidiem!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies