Reguli pentru a nu te ingrasa de sarbatori

Reguli pentru a nu te ingrasa de sarbatori
Reguli pentru a nu te ingrasa de sarbatori

Perioada Sarbatorilor de Iarna inseamna veselie, mese cu prietenii si familia, cadouri si uneori mult alcool, insa daca vrei sa nu castigi in greutate, invata sa previi capcanele meselor de Craciun si de Anul Nou.

Astfel, pentru ca dupa Sarbatorile de Iarna sa nu ai surprize neplacute, invata sa spui "nu" exceselor de tot felul. Daca respecti o serie de reguli si esti cumpatat, cu siguranta nu vei avea nicio problema cu kilogramele si, in plus, te vei putea bucura de bucatele din aceasta perioada a anului.
Cateva reguli utile pentru mentinerea greutatii

    Nu iesi in oras cu prietenii cu stomacul gol.

Acum este perioada cu cele mai mari tentatii culinare, fie ca mananci la un restaurant, fie ca mergi doar la cumparaturi dupa cadouri. Daca vei pleca cu stomacul gol, probabil orice tentatie iti va parea de nesuportat si vei gusta din tot ceea ce vezi bun intr-un magazin sau vei cumpara foarte multe preparate alimentare apetisante. Este de preferat sa mananci ceva inainte de a pleca, astfel incat sa nu-ti fie foame in oras.
Cel mai bine este sa consumi cateva fructe sau o salata cu un piept de pui. In felul acesta, vei rezista mult mai bine tentatiilor culinare aparute la tot pasul.
    Ai grija la tipul de alcool pe care il consumi la petreceri. Evident, la reuniunile cu familia sau la petrecerile cu prietenii ai la dispozitie o serie de cocktailuri interesante, care insa au un continut ridicat de zahar, prin urmare, si multe calorii.
Ideal ar fi sa bei ceva cat mai simplu, de exemplu 1-2 pahare de vin alb cu apa minerala, un pahar de vin rosu sau un cocktail simplu. Totul este sa nu exagerezi cu alcoolul.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cel mai simplu regim de slabit: dieta cu doua mese pe zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies