„Relația a devenit serioasă când am rămas însărcinată! Mi-a spus că nu își mai dorește copilul. L-am mințit că am întrerupt sarcina.” Larisa Drăgulescu, despre relația cu Marian Drăgulescu

„Relația a devenit serioasă când am rămas însărcinată! Mi-a spus că nu își mai dorește copilul. L-am mințit că am întrerupt sarcina.” Larisa Drăgulescu, despre relația cu Marian Drăgulescu
„Relația a devenit serioasă când am rămas însărcinată! Mi-a spus că nu își mai dorește copilul. L-am mințit că am întrerupt sarcina.” Larisa Drăgulescu, despre relația cu Marian Drăgulescu

Prima soție a sportivului Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu, a vorbit despre începutul poveștii lor de iubire.

Marian Drăgulescu este un sportiv român, care de-a lungul timpului a avut performanțe multiple în gimnastică.

În vârstă de 43 de ani, fostul gimnast român a ajuns în atenția presei nu doar prin performanțele sale sportive, ci și prin intermediul vieții sale tumultuoase.

Marian Drăgulescu s-a căsătorit în anul 2006 cu Larisa Drăgulescu, prima sa soție, care la vremea respectivă avea deja o fetiță cu sportivul și era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Mariajul celor doi a durat doar doi ani, iar ulterior între foștii soți s-a iscat un adevărat scandal, Larisa acuzându-l pe tatăl copiilor săi că a agresat-o și a înșelat-o în repetate rânduri.

Cum s-au cunoscut Marian și Larisa Drăgulescu

Citește și: „Mi-am dorit să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei. Mă simțeam o povară pentru familia mea.” Larisa Drăgulescu a făcut mărturisiri emoționante despre cei mai grei ani din viața ei

 Larisa Drăgulescu, despre relația cu Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Bine ai venit pe lume, puiul nostru.” Larisa Drăgulescu este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, Larisa Drăgulescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl copiilor săi.

 Tânăra a povestit cum l-a cunoscut pe sportiv.

„Ne-am cunoscut într-un club din Reșița. Pur și simplu a fost o întâmplare. Atunci era bilet de intrare cu un bon de consumație și țin minte că am fost la baie cu fetele și din greșeală mi-am aruncat bonulețul acela de consumație. M-am întors la masă și mi-am dat seama că nu am cum să prezint bonulețul pentru consumație, așa că m-am reîntors la toaletă să îl caut.

Așa l-am găsit pe Marian, care el mi-a găsit bonulețul. Mi-a spus: „Hei, ce faci păpușă? Asta cauți?” și am spus că da. Așa ne-am cunoscut. După care, mai departe, în club, am stat împreună, m-a invitat la dans. Am dansat împreună și am ținut legătura mai departe din ziua aceea. Nu știam cine este. După câteva zile auzisem ceva zvonuri că ar fi sportiv, dar nu știam exact ce.
Oamenii nu știau exact să îmi explice ce sport face mai exact.”
, a povestit Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu i-a ascuns sportivului că este însărcinată timp de 7 luni

 Larisa Drăgulescu, despre relația cu Marian Drăgulescu
Larisa Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Relația dintre Larisa și Marian Drăgulescu a luat o întorsătură ciudată în momentul în care tânăra l-a anunțat pe sportiv că este însărcinată. Pus în fața faptului împlinit, Marian Drăgulescu a susținut că nu este pregătit să devină tată și a pus-o pe partenera sa să facă întrerupere de sarcină.

Relația a devenit serioasă în clipa în care am rămas însărcinată. După aproximativ un an de zile, am rămas însărcinată pentru că am vrut amândoi.

El îmi spunea mereu că își dorește trei copii cu mine. După care, la câteva luni, Marian s-a răzgândit. După ce am rămas însărcinată, da, mi-a spus că nu își mai dorește copilul pentru că el este un sportiv de mare performanță, este în plină ascensiune și nu dorește să fie tată atât de devreme. Le-am spus și părinților mei că am rămas însărcinată, le-am spus situația. Au venit de la Reșița special la București să îl cunoască pe Marian, să îi cunoască familia. Au discutat atunci și concluzia la care au ajuns ei, familiile și Marian, a fost că cel mai bine este să fac o întrerupere de sarcină.

Am plecat la Reșița. Am făcut o programare la ginecolog, așa cum i-am promis, însă nu am făcut programare pentru a face o întrerupere de sarcină, ci din potrivă, pentru a face controlul acela necesar din timpul sarcinii. Toate au fost bune la control, eu am fost foarte fericită, însă lui Marian i-am spus seara, atunci când am discutat cu el, că am făcut așa cum și-a dorit el. L-am mințit că am întrerupt sarcina. Am fost sigură că el mă va părăsi pentru că eu credeam că nu mă iubește și mă va părăsi imediat după ce voi face întreruperea de sarcină. Însă, nu a fost așa. Au urmat câteva luni bune în care noi am continuat să ne vedem. Relația dintre noi devenise mai închegată. El îmi făcea cadouri, ne plimbam foarte mult, am plecat cu el în cantonamente, timp în care el nu știa că eu sunt în continuare însărcinată. Până la după 7 luni, el nu a știut că eu eram în continuare însărcinată .”, a povestit Larisa Drăgulescu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit să am la înălțimea mea! Mă simt așa de sexi și de frumoasă! Nimeni nu e ca mine.” Andra a vorbit despre kilogramele în plus și acceptarea de sine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies