„Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

„Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui
„Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Mihai Albu a făcut o serie de dezvăluiri legate de relația pe care o are în prezent cu fiica sa și a Iuliei Albu. Cum se înțelege designerul cu Mikaela?

Mihai și Iulia Albu au trăit o poveste de dragoste mai bine de un deceniu. Ulterior, în anul 2013, cei doi soți au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, astfel încât au depus actele de divorț.

În urma poveștii de iubire dintre ei doi a apărut o fiică, Mikaela, care după divorț a rămas în grija mamei ei.

Invitat în cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Mihai Albu a făcut o serie de dezvăluiri legate de divorțul de fosta lui soție

și relația pe care o are în prezent cu fiica sa.

Mihai Albu, nevoit să apeleze la instanță pentru a stabili un program de vizită pentru fiica sa

Citește și: „Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.” Mihai Albu a mărturisit de ce s-a despărțit de fosta sa soție

 Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Celebrul designer a povestit că în urma divorțului de fosta lui soție, Iulia Albu nu a fost chiar foarte înțelegătoare. Designerului i-a fost destul de greu să se înțeleagă cu stilista în legătură cu programul de vizită al micuței.

Astfel, Mihai Albu a apelat la ajutorul instanței de judecată pentru a stabili un program de vizită pentru Mikaela.

Eu am crezut că va fi o înțelegere, dar nu a fost așa. Atunci a trebuit să mă adresez instanței judecătorești și să cer un plan de vizitare concret, pe care l-am și obținut. Am cerut două weekend-uri și sărbătorile legale să fie împărțite în mod egal. ”, a spus Mihai Albu.

Ce relație există între Mihai Albu și fiica sa

Citește și: Cine este Mihai Albu. „Fiecare pereche de pantofi pe care o creez este o reflecție a vieții mele: haos controlat.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

În momentul de față, Mikaela, fiica lui Mihai și a Iuliei Albu, este o domnișoară superbă în vârstă de 13 ani, care locuiește cu mama ei.

Designerul susține că fata a fost vizibil afectată de divorțul părinților, iar acest lucru a dus la răcirea relației pe care a avut-o cu ea. Mihai și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu copilul său și să aibă o relație mai apropiată.

Mikaela nu e ok, dar pentru orice copil nu e bine când părinții nu mai sunt împreună. Sigur că sunt niște traume, eu unul am încercat și am avut grijă să resimtă cât mai puțin. Dar sigur e un șoc pentru un copil. Unii trec mai ușor, alții mai greu… Și relație e greu de ținut. Nu e ceva complet. Ideal ar fi ca un copil să crească în familia lui, cu tatăl, cu mama lui.

Facem cât se poate! Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, el e plecat. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi ”, a mai spus Mihai Albu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„La un moment dat, un demon a venit în fața mea. M-am luptat cu demonul ăla” Dana Roba, avertizată în vis de ceea ce urma să i se întâmple! Semnul care a prevestit teroarea prin care a trecut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies