Relaxează-te în cea mai râvnită piesă de mobilier de grădină a anului 2022

Relaxează-te în cea mai râvnită piesă de mobilier de grădină a anului 2022
Relaxează-te în cea mai râvnită piesă de mobilier de grădină a anului 2022

 Sezonul cald a sosit, păsările și-au început concertele diafane și iarba verde a înflorit!

Ce poate fi mai plăcut de atât? Dacă răspunsul a fost "nimic", ei bine, află ce lipsește ca tabloul grădinii tale să fie perfect: un loc unde să te relaxezi și să admiri frumusețile ce te înconjoară.

 

 Indiferent că ai o casă la munte, la mare sau în agitația cotidiană, mereu îți vei dori să petreci timp în aer liber, fie cu prietenii sau familia, fie singur, însoțit de gândurile tale. Relaxează-te cum se cuvine în râvnitul balansoar de grădină de la Hornbach.ro, accesorizându-ți totodată și curtea interioară cu rafinament. Pentru a te bucura cum se cuvine de el, trebuie să ai în vedere câteva aspecte în momentul în care dorești să-l achiziționezi. Poți să fii confortabil într-un mod inedit, prin utilizarea unui balansoar de calitate, acesta fiind potrivit pentru a oferi ore îndelungate de relaxare și voie bună. 

 

Iată câteva recomandări de care să ții cont pentru a avea un balansoar de gradină permanent întreținut:

 

  1. Cu siguranță, balansoarul își va avea locul la exterior, așadar, în funcție de clima predominantă, fie că e vorba de mult soare, de ploaie ori vânt puternic, alege materialul potrivit din care este confecționat:
  • lemnul - este tratat împotriva umidității; conferă spațiului un aer cald, cu tendințe rustice
  • oțelul - este folosit inoxul sau oțelul tratat cu rășină, fiind rezistent la coroziune; evidențiază un stil modern
  • aluminiul - este cel mai rezistent la intemperii, precum și împotriva ruginii, fiind totodată și un material ușor; printre avantaje se numără și multitudinea de forme moderne

 

  • rășina - este ratanul sintetic, impermeabil, care nu putrezește, însă trebuie protejat în sezonul rece; are un aspect mult mai atractiv decât plasticul

 

  1. Alege un balansoar de grădină care să suporte o greutate mai mare pentru a te bucura mai mult timp de el.

 

  1. Menajează balansoarul cu o husă de protecție în sezonul rece.

 

  1. Depozitează pernele balansoarului la loc uscat, pe vremea ploioasă - așa vei evita mucegaiul apărut în timp.

 

  1. Folosește doar soluții de curățare fără solvenți.

 

Când alegi tipul balansoarului, poți opta pentru un balansoar tip canapea, care poate susține de la 2 pana la 4 persoane sau balansoarul tip fotoliu, destinat unei singure persoane:

 

  • balansoarele tip canapea - sunt cele mai căutate modele, practice și relaxante. Acestea sunt potrivite dacă ai o familie numeroasă sau dacă obișnuiești să îți inviți des prietenii la tine. 

 

  • balansoarele tip fotoliu - au un stil modern, cu o poziție atipică a corpului față de cele tip canapea, oferindu-ți un refugiu relaxant. 

Alegerea spațiului potrivit pentru poziționarea balansoarului in gradină 

 

În funcție de dimensiunea grădinii în care vei așeza balansoarul și de alte piese de mobilier existente, alege corect între balansoarul cu susținere proprie și cel suspendat și ai grijă să lași spațiu liber în fața și în spatele acestuia, pentru a evita accidentările. 

 

Grădina este o oază de liniște și în același timp, poate deveni refugiul perfect pentru o zi toridă de vară. Balansoarul va oferi grădinii stilul cochet pe care ți-l dorești, iar ție, îți va da un plus de relaxare.

 

Sursa foto: pexels.com, pinterest.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va trăi emoții puternice

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies