Remedii impotriva acneei recomandate de dermatologi

Remedii impotriva acneei recomandate de dermatologi
Remedii impotriva acneei recomandate de dermatologi

Lupta dusa impotriva acneei este obositoare si frustranta, in special in adolescenta, cand acceptarea sociala este extrem de importanta. Dar aceasta afectiune a pielii apare si la alte varste si nu poate fi invinsa cu usurinta fara sfaturi de specialitate. Doar medicul dermatolog iti poate recomanda cel mai eficient tratament impotriva acneei fiindca se va baza pe istoricul bolii si pe caracteristicile pielii tale.

 

De obicei, acneea apare in zonele in care sunt mai multe glandee sebacee, adica pe fata, pe piept, pe spate si pe umeri. Alimentatia sanatoasa, igiena riguroasa si aplicarea tratamentului potrivit sunt aliati de incredere. Poti sa incluzi in ritualul de ingrijire si masti naturiste impotriva cosurilor, dar acestea sunt doar adjuvante. Cateva exemple eficiente sunt: masca de fata pentru cosuri cu miere si lamaie, masca pentru cosuri cu argila si masca pentru cosuri cu albus de ou.

Tratamentul impotriva cosurilor este unul complex si are ca obiective: reglarea secretiei de sebum, diminuarea colonizarii microbiene, eliminarea comedoanelor, calmarea pielii inflamate si ameliorarea cicatricilor.

De regula, medicul dermatolog propune un tratament personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Dermatocosmeticele sunt principalele produse recomandate in urma consultatiei. Iti prezentam mai jos cateva remedii impotriva acneei care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de intretinere.

Farmacia Professional Farma Line vine in sprijinul pacientilor si ofera mai multe tratamente pentru aceasta afectiune a pielii. Gasesti o gama variata de remedii impotriva acneei pe pfarma.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Solutie micelara demachianta La Roche Posay Effaclar

Curatarea tenului este cea mai importanta etapa in ingrijirea pielii, asa ca nu ar trebui sa sari peste aceasta.

Foloseste dimineata si seara o lotiune micelara demachianta special conceputa pentru curatarea tenului gras cu tendinte acneice. Imbiba o discheta demachianta si curata fata si gatul. Vei simti efectele placute inca de la prima aplicare. Pielea ta va fi mai curata si mai fina la atingere. Produsul indeparteaza cu succes impuritatile si tine sub control excesul de sebum. Daca iti doresti sa incerci alt tratament impotriva acneei, poti sa folosesti cu incredere si gelurile ori spumele purifiante din categoria dermatocosmeticelor.


Crema impotriva acneei La Roche Posay Effaclar Duo+

Nu este indicat sa aplici orice fel de crema pe tenul cu tendinta acneica, ci sa optezi pentru un produs special conceput pentru a raspunde nevoilor lui. Unul dintre cele mai apreciate produse dermatocosmetice este crema La Roche Posay Effaclar Duo+.

Produsul are o textura gel-crema care ofera o senzatie fresh pielii si hidrateaza.

Previne si corecteaza semnele post-acneice si reduce imperfectiunile severe, fiind potrivit chiar și pentru pielea sensibila. Pentru a obtine rezultate rapide, aplica crema cu regularitate dimineata si/sau seara pe intreaga fata, dupa curatarea tenului. Ce mai trebuie sa stii despre aceasta crema-tratament este ca nu are parabeni in compozitie, este hipoalergenica si are si SPF 30, un avantaj important in perioadele mai calde ale anului.

Dermatocosmeticele te ajuta sa fii cu un pas mai aproape de formula potrivita de ingrijire a pielii tale.

Fii deschisa la diferite variante de tratament si nu renunta de la primele incercari. Poate ca acum pare imposibil sa obtii tenul la care visezi, dar, cu ajutorul unei ingrijiri atente, problemele cutanate vor deveni doar o amintire urata.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dan a murit spulberat de TIR, în Mureş. "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies