Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Cum poti trata bolile sezonului rece

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Cum poti trata bolile sezonului rece
Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Cum poti trata bolile sezonului rece

Daca vremea rece ti-a afectat si tie starea de sanatate, trebuie sa incerci aceste remedii naturiste pentru gripa si raceala. Fac miracole pentru organismul tau si te ajuta sa te pui mai repede pe picioare.

Exista o multime de remedii naturiste pentru gripa si raceala care iti amelioreaza simptomele. Poti insoti tratamentul traditional sau pot si luate ca atare.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Supa de pui

Supa de pui poate ca nu este un remediu in adevaratul sens al cuvantului, insa este o alegere perfecta atunci cand esti racita. Cercetarile sugereaza ca o supa pregatita 100% in casa poate incetini miscarea neutrofilelor, celule albe de sange care iti protejeaza corpul de infectii.

Atunci cand se misca incet, se concentreaza mai bine pe zonele din corp care au nevoie de vindecare.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Ghimbir

Beneficiile ghimbirului sunt cunoscute inca din antichitate. Cateva felii de ghimbir crud fierte in apa fiarta iti amelioreaza durerile din gat si tudea. In plus, reduc starile de ameteala asociate cu gripa.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Miere

Mierea are proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Pentru a-ti calma durerile in gat, trebuie sa bei ceai cu miere si lamaie.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Usturoi

Contine un ingrediente numit alicina care are proprietati antimicrobiene. Adauga usturoi in alimentatie pentru a-ti reduce simptomele racelii. Conform cercetarilor, usturoiul chiar previne raceala.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Echinaceea

Aceasta planta trateaza infectiile de peste 400 de ani. Ingredientele sale active includ componente care au efect terapeutic asupra oragnismului. Echinaceea stimuleaza sistemul imunitar si reduce inflamatiile din corp.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Vitamina C

Joaca un rol important in corpul tau si are o multime de beneficii pentru starea de sanatate. Include in alimentatie lamai, portocale, grapefruit si legume cu frunze verzi.

Adauga suc de lamaie proaspat in ceaiul cu miere pentru a reduce flegma atunci cand esti bolnav. In plus, bea limonada calda sau rece.

Remedii naturiste pentru gripa si raceala. Probiotice

Probioticele sunt bacterii sanatoase care iti mentin sistemul digestiv sanatos si iti stimuleaza sistemul imunitar. Probioticele reduc sansele de a te imbolnavi si de a face infectii ale tractului respirator superior.

Include iaurtul in dieta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

3 remedii natriste prentru raceala

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies