Remedii pentru buze uscate sau crăpate. Cum te poate ajuta bicarbonatul de sodiu

Buze uscate
Bicarbonatul te poate ajuta atunci cand ai buzele uscate

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient regăsit în fiecare gospodărie, care te poate scoate din necaz în numeroase situatii.

Femeile se confruntă de-a lungul vieții cu buze crăpate sau arse, iar un exfoliant cu miere şi bicarbonat de sodiu poate fi ideal în multe situații.

Cum se realizează exfoliantul cu bicarbonat de sodiu

Exfolierea buzelor te ajută să elimini celulele moarte şi urmele de machiaj, ajutând la vindecarea buzelor dacă acestea sunt crăpate.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi o linguriţă de miere, o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi mai multe picături de ulei de măsline.

Exfoliantul cu miere şi bicarbonat de sodiu se lasă să acționeze 10 minute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Spală-ţi buzele cu apă călduţă şi aplică puţin ulei de măsline.

Citeste si: Culori de ruj pentru șatene. „Atunci când porți un ruj închis ca acesta, este un adevărat statement, plus că are un touch glam"

Citeste si: De ce este bine să îți speli părul cu bicarbonat de sodiu. Cel mai simplu și rapid truc pentru un plus de strălucire

De ce este importantă exfolierea periodică a buzelor

Un alt beneficiu al exfolierii este faptul că  previne apariția liniilor adânci şi vizbile.

De asemenea, deshidratarea poate fi cauza buzelor crăpate. Este important să bei multă apă pentru a avea corpul hidratat pe parcursul zilei.

Te poți ajuta și de un balsam de buze pentru a îți menține buzele hidratate și sănătoase.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies