Remediu natural impotriva tumorilor sustinut chiar si de unii cercetatori

Remediu natural impotriva tumorilor sustinut chiar si de unii cercetatori
Remediu natural impotriva tumorilor sustinut chiar si de unii cercetatori

Bicarbonatul de sodiu reprezinta un remediu sigur, eficient, si la indemana oricui atunci cand se doreste cresterea alcalinitatii organismului.

Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apa filtrata, adaugand suc natural de lamaie pentru aroma.

Repeta acest procedeu de doua ori pe zi (pentru o persoana cu greutatea corporala de 70 kg). Intrucat la nivelul stomacului trebuie mentinuta o aciditate ridicata pentru sprijinirea digestiei, amestecul se va bea cu 30 de minute inainte de masa sau la un interval de 2 ore dupa servirea mesei, potrivit secretele.com.

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie insa consumat in exces. Alcalinizarea prea mare a organismului duce la alte probleme. De exemplu, intr-un mediu excesiv alcalini nu mai are loc asimilarea calciului.

Sursa



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies