Remediu naturist pentru cresterea accelerata a parului

Remediu naturist pentru cresterea accelerata a parului
Remediu naturist pentru cresterea accelerata a parului

Ceapa este unul dintre cele mai uimitoare remedii naturale ce previn caderea excesiva a parului. Ceapa ajuta parul sa se regenereze si sa creasca mult mai repede. Chiar daca mirosul acestei legume nu este cel mai placut, efectele sale miraculoase merita sarcificiul de a suporta mirosul întepator pentru cateva zile.

Cum se foloseste

1. Suc crud de ceapa – Pune în blender cateva cepe, iar apoi cu sucul obtinut maseaza scalpul. Lasa-l sa actioneze timp de minim 30 de minute. Apoi aplica sampon si chiar un balsam cu miros placut pentru a scapa de aroma cepei. Reia acest tratament de doua-trei ori pe saptamana.

2. Ceapa cu miere- Sucul obtinut ca mai sus se poate combina si cu miere si se foloseste în acelasi mod, masand scalpul.

Mierea are beneficiile ei, prevenind blocajele ce se pot ivi la nivelul foliculilor. Mixtura de ceapa cu rom- Aceasta este o varianta de a elimina din mirosul neplacut al cepei. Toaca ceapa si las-o peste noapte într-un pahar cu rom, la temperatura camerei. La fel, mixtura se foloseste pentru a masa scalpul înainte de baie. Daca ai rabdare sa aplici masca cu ceapa de mai multe ori vei observa ca functioneaza chiar mai bine decat tratamentele profesioniste.

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mihela Bilic: "Indiferent de ce spun, vedetele slabesc prin infometare"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies