Remediu pentru slabire cu coji de ceapa

Remediu pentru slabire cu coji de ceapa
Remediu pentru slabire cu coji de ceapa

Despre ceaiul din coji de ceapa se stie ca este un eficient leac pentru tuse. Dar, cojile de ceapa te pot ajuta mai mult decat poti banui.

Remediu pentru slabire cu coji de ceapa

Foile de ceapa pot avea un efect important in ceea ce priveste slabitul. Primul pas pe care trebuie sa-l faci spre o silueta mai supla este sa te apuci sa strangi foile intr-un borcan, apoi le vei folosi pentru a prepara un ceai. Iata ce trebuie sa faci:

Impachetarile cu ceapa sunt sanatate curata! Nu te gandeai ca te vindeca de asta

1.

Pune cateva foi de ceapa intr-o cana si adauga peste ele o cana de apa clocotita.
2. Lasa la infuzat 15 minute, strecoara lichidu-l si bea-l imediat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sucul de slabit al lui Carmen Bruma! Se prepara din ingrediente simple!

Acest ceai ajuta la: obezitate, cancer la colon, diabet de tip 2, probleme cardiovasculare, probleme gastrointestinale, anemie.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies