Remediul miraculos pentru pietrele la rinichi

Remediul miraculos pentru pietrele la rinichi
Remediul miraculos pentru pietrele la rinichi

Principalele trei cauze a formarii pietrelor la rinichi sunt deshidratarea, ereditatea si alimentatia. Insa, pietrele la rinichi pot fi prevenite daca incepi sa bei suc de patrunjel.

Patrunjelul este un diuretic natural, eliminand toxinele si excesul de sare din organism. Uite cum poti folosi patrunjelul in prevenirea si dizolvarea pietrelor la rinichi.

Ceai de patrunjel

Ai nevoie de:

- frunze de patrunjel

- 250 ml apa

Mod de preparare:

Pune la fiert apa. Spala frunzele de patrunjel si pune-le intr-o ceasca. Toarna peste ele apa fierbinte, acopera cesca cu o farfuriuta si las-o sa faca infuzie 10 minute. Daca vrei ca ceaiul sa fie mai concentrat, las-o 15-20 de minute. Dtrecoara ceaiul si bea-l.

Sursa
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum scapi rapid de pietrele la rinichi: ai nevoie de 15 oua si 15 lamai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies