Remediul natural care te scapa de pietre la rinichi. Cum trebuie baut

Remediul natural care te scapa de pietre la rinichi. Cum trebuie baut
Remediul natural care te scapa de pietre la rinichi. Cum trebuie baut

 

Putem vorbi despre detoxifierea rinichilor pe cale naturală? Anumite băuturi banale şi combinaţii de lichide pot ajuta la întreţinerea generală când vorbim despre sistemul imunitar.

Despre unele din aceste licori se spune că au puterea de a curăţa organele vitale de toxine, salvându-le la timp din calea bolilor.

Rinichii se numără printre organele care sunt extrem de sensibile la tot ce consumăm.

Putem proteja aceste organe de diferite afecţiuni consumând anumite lichide.

3 băuturi care sunt benefice pentru rinichii tăi

Sucul de verdeţuri

Legumele şi fructele verzi sunt excelente pentru detoxifierea rinichilor. Acestea au antioxidanţi şi conţin substanţe nutritive din plin. Vorbim în special despre pătrunjel, ţelină, castraveţi, mere, pere şi dovlecei.

Ca să faci un fresh din fructe şi legume îţi trebuie doar un storcător de fructe/ blender.

Ideal e să combini în cantităţi mici legumele şi fructele. Aceste băuturi e bine să le consumi dimineaţa pe stomacul gol.
Sucul de sfeclă roşie

Sfecla roşie conţine potasiu şi este din acest motiv excelentă în curele de detoxifiere. Potasiul ajută la coborârea tensiunii arteriale când este prea mare şi reduce acidul uric, eliminând astfel toxinele.

Sfecla conţine de asemenea fitochimicale importante dintre care enumerăm betaina, care curăţă rinichii de excesul de fosfaţi şi struviţi.

Sucul de lămâie cu mentă

Sucul de lămâie conţin concentraţii de citraţi în urină şi reduc în mod considerabil riscul de apariţie a pietrelor la rinichi. Ai nevoie de 4 lămâi şi două linguri de suc de mentă. Amestecă zeama de lămâie şi menta cu un litru de apă şi ţine băutura la rece.

Această limonadă specială se consumă de obicei dimineaţa, înainte şi după micul dejun, câte un pahar.

Este şi o variantă excelentă pentru îmbunătăţirea digestiei.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dau lovitura in aceasta vara. Patru zodii care au noroc cu carul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies