Remediul naturist pentru tuse, știut de Cristina Șișcanu încă din copilărie! Află care sunt ingredientele necesare: „Vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie.”

Remediul naturist pentru tuse, știut de Cristina Șișcanu încă din copilărie! Află care sunt ingredientele necesare: „Vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie.”
Remediul naturist pentru tuse, știut de Cristina Șișcanu încă din copilărie! Află care sunt ingredientele necesare: „Vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie.”

Odată cu sezonul rece, apar și simptomele de răceală, iar Cristina Șișcanu a pregătit un sirop de tuse cu efect imediat.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care pregătea un remediu naturist, pentru tuse, în special fiind sezonul rece, iar în orice moment pot apărea simptome de răceală.

Care este remediul naturist pentru tuse, pregătit de Cristina Șișcanu  

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!"

Citește și: Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acest remediu natural este cunoscut de nenumărate persoane, însă modul de pregătire poate să difere de la gospodină la gospodină. Astfel, Cristina Șișcanu a pregătit siropul, iar după ce se va face, următorul pas este să îl pună în frigider, pentru ca efectul să fie unul și mai bun.

Un remediu naturist pentru tuse și oricum vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie, în perioada rece, în bucătărie era o ridiche cu căpăcel, unde în ridiche se făcea un sirop pe care mama îl pune apoi

la frigider și de fiecare dată când se întâmpla să mă pricopsesc cu o tuse, îmi dădea câteva lingurițe pe zi și era foarte bun și foarte eficient.

Așa că, am luat 2 ridichii negre și vom face sirop și mai avem nevoie doar de miere, am niște miere bio, este miere de salcâm, dar puteți folosi orice fel de miere aveți în casă. Le-am spălat foarte bine cu o perie, le-am curățat, și să începem lucrul.

Am tăiat aici codița, tăiem așa un căpăcel și apoi scobim în interior, dar cu grijă să nu perforăm fundul, da? Aveți grijă când scobiți ridichea, pentru că ea e foarte dură și să nu vă tăiați, să nu împingeți foarte tare cu cuțitul și apoi vă puteți ajuta și de o lingură, ca să mai scoateți.(...)

Citește și: Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”- kanald.ro

Citește și: „Nici unghii la mâini nu mai are”- Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni- stirilekanald.ro

Și acum, o punem așa, puteți să o puneți într-un borcănel sau într-un suport așa și punem mierea în interior. Trebuie să mai lăsăm loc, pentru că ridichea va lăsa sucul ei și trebuie să lăsăm spațiu, asta e important!(...) Punem căpăcelul și o lăsăm la temperatura camerei în bucătărie 24 de ore, la macerat, apoi, după 24 de ore, vom observa că se umple ridichea și cu sucul pe care îl va lăsa, și apoi tot conținutul din interior îl punem într-un recipient, într-o sticluță, de exemplu sau într-un borcănel și păstrăm în frigider.

Oamenii mari, adică adulții, iau 3 linguri pe zi, între mese, iar copiii 3 lingurițe, între mese pe zi. ”, a explicat aceasta, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum gestionează Radu Ștefan Bănică relația la distanță cu Ioana Văllimărescu: ”Există încredere între noi”

Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Nuntă mare în Istanbul! Celebrul actor Özgür Çevik s-a căsătorit cu aleasa inimii sale! Iată ce ținute sofisticate au ales cei doi miri și cum au strălucit la cel mai important eveniment din viața lor

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies