Odată cu sezonul rece, apar și simptomele de răceală, iar Cristina Șișcanu a pregătit un sirop de tuse cu efect imediat.
Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care pregătea un remediu naturist, pentru tuse, în special fiind sezonul rece, iar în orice moment pot apărea simptome de răceală.
Care este remediul naturist pentru tuse, pregătit de Cristina Șișcanu
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Acest remediu natural este cunoscut de nenumărate persoane, însă modul de pregătire poate să difere de la gospodină la gospodină. Astfel, Cristina Șișcanu a pregătit siropul, iar după ce se va face, următorul pas este să îl pună în frigider, pentru ca efectul să fie unul și mai bun.
„ Un remediu naturist pentru tuse și oricum vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie, în perioada rece, în bucătărie era o ridiche cu căpăcel, unde în ridiche se făcea un sirop pe care mama îl pune apoi la frigider și de fiecare dată când se întâmpla să mă pricopsesc cu o tuse, îmi dădea câteva lingurițe pe zi și era foarte bun și foarte eficient.
Așa că, am luat 2 ridichii negre și vom face sirop și mai avem nevoie doar de miere, am niște miere bio, este miere de salcâm, dar puteți folosi orice fel de miere aveți în casă. Le-am spălat foarte bine cu o perie, le-am curățat, și să începem lucrul. Am tăiat aici codița, tăiem așa un căpăcel și apoi scobim în interior, dar cu grijă să nu perforăm fundul, da? Aveți grijă când scobiți ridichea, pentru că ea e foarte dură și să nu vă tăiați, să nu împingeți foarte tare cu cuțitul și apoi vă puteți ajuta și de o lingură, ca să mai scoateți.(...)
Și acum, o punem așa, puteți să o puneți într-un borcănel sau într-un suport așa și punem mierea în interior. Trebuie să mai lăsăm loc, pentru că ridichea va lăsa sucul ei și trebuie să lăsăm spațiu, asta e important!(...) Punem căpăcelul și o lăsăm la temperatura camerei în bucătărie 24 de ore, la macerat, apoi, după 24 de ore, vom observa că se umple ridichea și cu sucul pe care îl va lăsa, și apoi tot conținutul din interior îl punem într-un recipient, într-o sticluță, de exemplu sau într-un borcănel și păstrăm în frigider.