Renumitul actor si regizor rus, Serghei Yursky, a murit la varsta de 83 de ani

Renumitul actor si regizor rus, Serghei Yursky, a murit la varsta de 83 de ani
Renumitul actor si regizor rus, Serghei Yursky, a murit la varsta de 83 de ani

Renumitul actor si regizor rus, Serghei Iurskii, a murit astazi la varsta de 83 de ani. Medicii spun ca el a facut stop cardiac.

Yursky este foarte cunoscut in spatiul ex-sovietic si a jucat in peste 50 de filme de-a lungul carierei.

Serghei Yursky a murit azi dimineata la Moscova din cauza unui stop cardiac, au anuntat rudele sale. El avea 83 de ani, iar in ultima vreme avea probleme de sanatate. Pe 24 decembrie, Iurskii a fost internat de urgenta in sectia de boli infectioase a unui spital din Moscova, din cauza unei inflamatii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Renumitul actor s-a nascut la Leningrad, unde a absolvit un institut teatral si a jucat mai multe roluri pe scena unui teatru din localitatea natala.

In 1979 a mers la Moscova, unde a devnit actor, apoi regizor al teatrului Mossovet. El este cunoscut pentru rolurile sale memorabile din filme, printre care Mesto vstreci izmenit' nelzya, Liubovi i golubi sau Zolotoi telionok. Incepand cu 1956, actorul s-a filmat in aproape 50 de filme.

Serghei Yursky s-a opus de nenumarate ori restrictiilor libertatii de exprimare, scrie presa rusa. In 2003, el a chemat la oprirea razboiul in Cecenia, iar in 2007 i s-a adresat lui Vladimir Putin, indemnandu-l sa-si paraseasca fotoliul de presedinte dupa expirarea celui de al doilea mandat.

Data si locul inmormantarii actorului nu au fost deocamdata anuntate.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Un pensionar din Timișoara, dornic de senzații tari, s-a lăsat pe mâna a două femei, care i-au promis o partidă de amor de vis. Totul s-a terminat neașteptat

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies