Renunta la pijamale! Uite de ce e bine sa dormi GOALA PUSCA in fiecare seara

Renunta la pijamale! Uite de ce e bine sa dormi GOALA PUSCA in fiecare seara
Renunta la pijamale! Uite de ce e bine sa dormi GOALA PUSCA in fiecare seara

Da, cand vine vorba de frig, suntem cei mai infofoliti si apoi seara ne miram ca nu ne ia somnul. Cercetatorii din America au publicat recent rezultatele unui studiu care arata ca dormitul gol pusca, fara bluza sau pantaloni, e mult mai benefic decat somnul cu pijamale.

1. O sa dormi mai bine. Pentru ca nu ai un strat de haine in plus, temperatura corpului tau va scadea mult mai rapid, insomniile dispar si tu o sa dormi mult mai bine si te trezesti mai odihnita si bine dispusa.

2. Iti aerisesti zona intima. Pentru ca vaginul tau este la fel de umed ca o padure tropicala si sta constrans in lenjerie sau absorbante toata ziua, este bine ca noaptea sa fie 'aerisit' pentru a ramane uscat si sanatos.



3. Te simti mai sexy. Daca nu ai dormit goala pana acum, este cazul sa incerci imediat, chiar daca e vorba doar de un somn scurt la pranz. O sa te simti mai sexy in asternuturi si o sa ii creasca increderea de sine.

4. O sa scapi de burta. In timp ce dormi, corpul tau secreta hormoni de crestere si scad cortisolul, proces ce duce la un somn sanatos si care slabeste.
Cel mai bine este sa dormi fara constrangerea hainelor care iti pot intrerupe somnul.

5. Faci mai mult sex. Evident, cand esti deja gol in asternut este mult mai usor sa incepi o partida fierbinte de sex care iti va prinde bine. Elimini calorii si te trezesti mai fericit.

6. Nu mai trebuie sa faci dus dimineata. Daca dormi goala, nu mai transpiri, nu mirosi urat si nu trebuie sa te mai trezesti cu 30 de minute mai devreme ca sa faci dus.
Parul tau nu se va mai strica daca nu iti e cald in timpul noptii si nu transpiri ca sa se ingrase.

7. E mai usor. Nu mai trebuie sa le alegi in fiecare seara si nici sa te gandesti in care esti mai atragatoare. Fara pijamale e mai rapid, sexy si sanatos!

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies