Repatriere decedati - sa ne intoarcem mereu acasa ...

Repatriere decedati - sa ne intoarcem mereu acasa ...
Repatriere decedati - sa ne intoarcem mereu acasa ...

De-a lungul ultimilor zeci de ani, o bună parte a românilor a plecat în străinătate, în căutarea unei șanse care să îi schimbe viața. Cu multă trudă și dureri pe care poate niciodată nu au avut cui să le spună, românii muncitori și-au făcut din țările de adopție noul acasă și au reușit să-și ajute familiile rămase aici. Aproape în fiecare familie există drama rupturii de cineva drag. Despre fiecare-n parte s-ar putea scrie îndelung cum străinătatea a furat cei mai frumoși ani, îndepărtându-i pe părinți de proprii copii.

În pofida traiului mai bun, acești oameni au cunoscut întotdeauna amărăciunea de a nu mai călca pe pământul propriu.

Uneori, din nenorocire, în aceste familii, se întâmplă încă o dramă năucitoare. Oamenii lor dragi mor în altă țară și, pe lângă durerea atroce și neiertătoare a pierderii, apare și necazul de a nu ști cum să-i aducă înapoi acasă, să-i mai vadă și să-i mai îmbrățișeze o ultimă dată.

Știind durerea pe care familiile de acasă o îndură și ușile care pot rămâne închise, deși pentru ele se dă cea mai grea luptă, serviciile de repatriere decedati dezvoltate au avut întotdeauna ca scop pentru noi să devenim un ajutor în aceste momente cumplite.

În fond, suntem cu toții fragili, avem familii și-i iubim pe cei apropiați, astfel încât înțelegem cât de greu le este oamenilor care află că un membru al familie și-a pierdut viața atât de departe de casă.

Durerea aceasta nu are seamăn și, în primul rând, este nevoie de multă răbdare, înțelegere, dar și de atenție, astfel încât cel drag să poată fi adus acasă, să poată fi văzut de cei care-l iubesc și să fie îngropat în pământul său. Nu ține doar de tradiție, cu toții vrem să ne întoarcem în țara noastră, căci de ea ne leagă venirea noastră pe lume și, uneori, aici se află tot ceea ce iubim.

Când un om drag moare în străinătate, familia trece prin momente crâncene pentru că, în lipsa informării, consideră că este mult prea costisitor pentru ca repatrierea să se realizeze. Cu toate acestea, Serviciul Funerar Internațional pune în discuție oferte avantajoase. Unele dintre cele mai importante aspecte constau în faptul că specialiștii cunosc legile, procedurile rutiere și de aviație, reglementările și cerințele de manipulare în fiecare din țările în care se pot produce astfel de evenimente nefaste.

Agențiile guvernamentale, de tipul ambasadelor și consulatelor, vă pot oferi o consultanță limită. Cei 15 ani de experiență ne ajută astăzi să putem să fim alături în mod profund de familiile îndoliate, oferind consultanță continuă, în legătură cu toate procedurile necesare, și să ne asigurăm că omul plecat dintre noi ajunge acasă cu bine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Moartea face parte din viața fiecăruia dintre noi. Implacabilitatea morții este ușor de acceptat în teorie, dar lucrurile se schimbă atunci când este vorba de un om iubit. Sub șocul emoțional greu de gestionat, familiilor le este și foarte greu să se ocupe de lucruri administrative în acele momente. Apelul la Serviciul Funerar Internațional vă scapă de griji, vă asigură de rezolvarea tuturor problemelor care pot apărea și vă lasă timpul cuvenit doliului, jelirii, știind că puteți face un ultim gest de dragoste pentru celălalt: să-l aduceți acasă, acolo unde își dorea să revină, acolo unde mereu i-a fost inima.

Dintre lucrurile de care ne ocupăm exclusiv, cu eficiență, empatie și respect, enumerăm: pregătirea documentelor necesare unei repatrieri, toaletare și servicii de îmbălsămare profesională, incinerări și transport urne, repatriere pe cale rutieră sau aeriană, traduceri, legalizări, deshumare și transport rămășițe, sicrie de repatriere, servicii necesare înmormântării din țară. Totodată, este foarte important să știți că, dacă decesul a survenit ca urmare a unui accident rutier, repatrierea costă 0 lei. Totodată, Serviciul Funerar Internațional vă oferă asistență juridică pentru recuperarea daunelor morale și materiale, în cazul în care cel drag a murit în urma unui accident rutier.

Cunoașterea temeinică a regulilor de repatriere și echipa bine închegată ne-au ajutat de-a lungul celor 15 ani să ne îmbunătățim serviciile, să putem fi alături de oameni și să ne îndeplinim misiunea de a-i aduce pe românii noștri acasă. Pentru noi acest lucru este foarte important, pentru că, înainte de toate, pe acest pământ românesc, cu toții suntem frați și ne bucurăm că putem să facem acest lucru mărunt... să le oferim celor dintre noi, din același neam, șansa de a se odihni în pământul nostru și de a fi aproape de cei dragi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pe lângă duritatea morții, atunci când cineva își pierde viața departe de casă, în familie se iscă un șoc greu de trecut. În momentele acelea de groază din pricina veștii, familiile nu știu ce trebuie să facă și la cine să apeleze. Au impresia că nu e nimeni acolo să le asculte, să le spună că se mai poate face ceva, că vor putea măcar să-l vadă pe celălalt pentru ultima dată. Neputința sapă adânc în inima familiilor care nu reușesc să-i aducă înapoi acasă pe cei iubiți.

Serviciul Funerar internațional există însă pentru aceste familii, să le întindă o mână de ajutor și să facă un ultim gest pentru cei care au plecat de acasă pentru o viață mai bună, iar acum, chiar dacă drumul lor s-a sfârșit în ochii altora, familiile vor putea să-i îngroape așa cum cred de cuviință, să-i poată vizita la cimitir. Țara noastră este aidoma unei mame. Și, în viață, când ne este mereu greu, țara mamă este cea la care ne putem întoarce!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies