Reprosuri in echipa Razboinicilor dupa un meci de protectie tensionat! Cosmin Marin a parasit competitia

Reprosuri in echipa Razboinicilor dupa un meci de protectie tensionat! Cosmin Marin a parasit competitia
Reprosuri in echipa Razboinicilor dupa un meci de protectie tensionat! Cosmin Marin a parasit competitia

Un nou joc de protectie a avut loc aseara la Exatlon Romania, un meci dramatic si plin de adrenalina, ambele echipe luptand sa ramana in formula completa.

Dupa evolutia spectaculosa, pe traseu, a ambelor echipe, Faimosii au castigat cu 10 la 8, trimitandu-i la duel pe Alex Stoica, cel mai slab jucator al saptamanii, si pe Cosmin Marin, nominalizat de echipa albastra. 

Razboinicii nu mai reusesc sa-si reprime tensiunile acumulate in lunga perioada petrecuta la baraca si fac cu greu fata lipsurilor si presiunii insuccesului. Duelul declaratiilor si aliantele intre membrii echipei pare ca macina adanc unitatea razboinicilor. 

“Astazi aproape toti am fost motivati sa castigam, ca sa nu plece nimeni din echipa noastra; pot spune si cine a fost cel mai putin motivat, pentru ca s-a vazut, mai ales la final, iar acela este Cosmin. Nu vreau sa ma ascund dupa <perdea> si sa fiu ipocrit, sa nu recunosc. Cosmin nu si-a dorit victoria, se si vedea acest lucru. M-am si enervat pe el din cauza asta.”

a declarat Alex Stoica despre adversarul sau la eliminare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De cealalta parte, Cosmin Marin a fost deranjat de rolul pe care, dupa plecarea lui Giani Kirita, si l-a asumat Alex Stoica, acela de „antrenor”, marturisindu-i  Mihaelei Popescu ca a fost in pragul unei "crize de nervi" din cauza coechipierului lor. 

“Atitudinea unora dintre colegi mi se pare nepotrivita, au prea multe pretentii, cel putin de la mine, care sunt in competitie de nici macar doua saptamani. Eu am incercat sa imi fac treaba cat mai bine, dar unii dintre ei au impresia ca nu ii ascult, ca nu le ascult sfaturile, doar ca asa este firea mea, nu imi place sa zbiere cineva la mine. Accept sfaturile unora mult mai buni ca mine, pentru ca asa poti evolua, dar nu accept sfatul unuia care se crede superior, cand, de fapt, el n-a mai adus puncte, pentru echipa,

de o saptamana”, a declarat Cosmin Marin.

Alex Stoica a reusit sa se impuna in fata colegului sau cu scorul de 3 la 0, astfel ca <aventura> in Republica Dominicana, pentru Cosmin Marin, a luat sfarsit.

"Pentru moment, atat am putut, nu imi caut nicio scuza. Astazi experienta si-a spus cuvantul. Il felicit pe Alex pentru ca s-a miscat foarte bine pe traseu.

Cat despre ce spune echipa, in ceea ce ma priveste, e decizia lor si o respect. Le multumesc foarte mult pentru sustinere celor de acasa, si imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Mi-am dorit, inca din prima zi, sa ajut echipa, sa aduc puncte. Eu am multi ani de sport <in spate> si intotdeauna ascultam antrenorul de pe margine, dar de cand a plecat Giani Kirita, unii au inceput sa vorbeasca mai mult”, au
fost ultimele cuvinte adresate de Cosmin, inainte de a-si lua ramas bun de la colegii sai de echipa.

Cum vor evolua relatiile intre razboinici, daca vor reusi sa-si gaseasca echilibrul, aflati urmarind "Exatlon", de sambata pana marti, de la ora 20.00, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gigi Becali a făcut un spital pentru bolnavii de cancer: "Totul este pe gratis. Plătesc eu"

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies