„Respectați-mi bătrânețea! Am muncit! Nu am luat de la nimeni un capăt de ață.” Sofia Vicoveanca tună și fulgeră! Artista nu vrea să împartă cu nimeni piesele sale

„Respectați-mi bătrânețea! Am muncit! Nu am luat de la nimeni un capăt de ață.” Sofia Vicoveanca tună și fulgeră! Artista nu vrea să împartă cu nimeni piesele sale
„Respectați-mi bătrânețea! Am muncit! Nu am luat de la nimeni un capăt de ață.” Sofia Vicoveanca tună și fulgeră! Artista nu vrea să împartă cu nimeni piesele sale

Sofia Vicoveanca este nemulțumită de colegele de breaslă care îi cântă piesele.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 82 de ani, artista a reușit de-a lungul timpului prin intermediul talentului său muzical și a muncii asidue pe care a depus-o să câștige admirația publicului.

Astfel, de-a lungul carierei sale muzicale, interpreta de muzică populară a scos numeroase piese, pe care le cântă cu tot dragul în cadrul evenimentelor la care participă.

Sofia Vicoveanca, nemulțumită de artiștii care îi cântă piesele

Citește și: „Eu nu m-am văzut frumoasă. Nu m-am făcut mireasă când m-am măritat. M-am temut de o așa întrebare.” Sofia Vicoveanca, adevăratul motiv pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă

Sofia Vicoveanca tună și fulgeră! Artista nu vrea să împartă cu nimeni piesele sale
Sofia Vicoveanca [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu!” Sofia Vicoveanca refuză să apeleze la intervenții estetice! Cum reușește artista să aibă un ten de invidiat, la 82 de ani?

Sofia Vicoveanca a dezvăluit în urmă cu ceva timp că are o nemulțumire mare la adresa tinerilor artiști. Interpreta de muzică populară nu este de acord ca piesele sale să fie cântate de toată lumea, preferând ca doar ea să le cânte.

Am și eu momente când și eu greșesc. De exemplu, a dat buzna tineretul la cântecele mele. Eu apar numai cu cântecele mele la televiziune și peste tot. Și am spus: Măi, stop! Respectați-mi bătrânețea! Eu am muncit. Nu am luat de la nimeni un capăt de ață. Nu am cântat din repertoriul nimănui nici măcar o vorbă nu am luat, că mi-ar fi plăcut un vers sau ceva, dar nu! Și acum toți au dat buzna .”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru  Viva.ro.

Sofia Vicoveanca, atac dur la adresa unei colege de breaslă

Sofia Vicoveanca tună și fulgeră! Artista nu vrea să împartă cu nimeni piesele sale
Sofia Vicoveanca [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, artista este deranjată de faptul că, spune ea, tinerii artiști care aleg să îi interpreteze piesele nu o fac cum trebuie, ceea ce o nemulțumește profund.

Chiar azi am avut o discuție cu o fată pe tema aceasta, o fată care a fost dansatoare și mi-a fost colegă. Nici măcar nu le cântă ca lumea. Și mi-a cerut… să își facă un colaj din cântecele mele, să meargă la evenimente.

Și am spus: Nu. Știi ceva? Eu nu m-am băgat în dansul tău! Poate-s rea! Dar nu că nu aș vrea să fie cântate, că îmi dau seama că atunci când nu am să mai fiu, o să fie vraiște în repertoriul meu. Și atunci, măcar cât trăiesc să fiu lăsată în pace !”, a mai spus Sofia Vicoveanca.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„A venit peste mine în pat. A încercat anumite lucruri! M-am speriat, am reușit să scap, să fug.” Ioana Tufaru, mărturisiri traumatizante despre tatăl său!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies