Cătălin Scărlătescu a vorbit despre cum ar arăta bucătăria ideală pentru toți angajații.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a fost prima creștere salarială în cazul său și cum ar arăta locul de muncă ideal, în viziunea sa.
„Când băgați, luați-vă de acolo cât vreți voi.” Ce îi sfătuiește Cătălin Scărlătescu pe angajații săi
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cătălin Scărlătescu, renumitul bucătar cunoscut din show-urile culinare, a dezvăluit cum ar arăta locul de muncă ideal pentru toți cei care lucrează în bucătărie, dar și ce convenție a făcut cu angajații săi în materie de câștigurile salariale.
Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro
„Dacă restaurantul meu face un milion de euro încasări, 7% sunt ai tăi.” Cum își dorește Cătălin Scărlătescu să lucreze cu angajații săi
Cătălin Scărlătescu își dorește să ofere bucătarilor săi un contract prin care să își ia un anumit procent din câștigurile zilnice sau lunare, iar toate sumele de bani din tipsurile făcute de bucătari și ospătari le revine acestora. Cu toate acestea, angajații săi nu au luat niciodată bani așa cum li s-a propus și își așteaptă de foecare dată salariul. „Nu au curaj să își ia banii singuri. Eu le zic. „Fii atent aici, facem un contract frumos, iar restaurantul trebuie să facă x bani pe zi, de la 0 încolo îți dau toți banii.” Dacă restaurantul meu face un milion de euro încasări, 7% sunt ai tăi, doar tips a fost 12%. Gândește-te cât tips e într-un an.”, a mai povestit chef Cătălin Scărlătescu.