Aceasta reteta este delicioasa, mai ales daca iti plac asemenea deserturi simple.
Intr-un robot de bucatarie reduceti 150 grame de pandispan la dimensiuni atomice. In acelasi robot, cu aceeasi idee in minte faceti o pasta din 150 grame de fructe deshidratate (eu am pus prune, caise, stafide, merisoare si smochine), 150 grame visine bete cu zeama aferenta, 150 grame gem (eu am pus de zmeura) si ceva rom sau coniac (eu am pus mult).
Cand e amestecata bine turnati-o peste pandispanul maruntit. Tot acolo mai puneti 100 grame de alune, migdale si fistic maruntite.
Topiti 150 grame de ciocolata neagra (60%) impreuna cu 150 grame de unt (82%) si introduceti-le si pe ele in discutie. Amestecati totul bine si lasati compozita de o parte. Faceti cateva bete de unt cu ajutorul unui pos sau al unei pungi si congelati-le.
Intindeti o folie de plastic pe masa, apoi o treime din compozitie in strat subtire, pe folie. Asezati cateva din betele de unt. Repetati.
Rulati. Raciti.
Taiati. Mancati.
Sursa: AdiHadean.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro