Aceasta este o reteta autentica de pomana porcului. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru un preparat delicios.
Ingrediente:
carne proaspata de porc
carnati proaspeti
sare
boia
piper
putin ulei
Reteta traditionala romaneasca- Cum se face tochitura de porc autentica
Mod de preparare:
Taiem carnea bucati un pic mai mari, la fel si carnatul. Le punem intr-o cratita sau tigaie mai inalta si adaugam pana la jumatatea carnii apa.
Punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic, pana scade apa. Condimentam apoi adaugam putin ulei si lasam sa se prajeasca frumos, intorcand-o pe o parte si pe alta.
Servim cu mamaliga, branza, muraturi si obligatoriu un pahar de vin rosu.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Reteta traditionala de Craciun! Haioase din aluat cu osanza
Sursa, foto: culinar.bzi.ro