Reteta bunicii care nu da gres! A aplicat trei ingrediente pe varice si a scapat imediat de durere

Reteta bunicii care nu da gres! A aplicat trei ingrediente pe varice si a scapat imediat de durere
Reteta bunicii care nu da gres! A aplicat trei ingrediente pe varice si a scapat imediat de durere

Varicele constituie o problema de care sufera tot mai multe persoane, de la o varsta frageda, iar durerile sunt de nesuportat, asa ca multi ajung sa le opereze pentru a scapa de ele.

Este cunoscut faptul ca femeile se confrunta mai des cu varicele, insa nici barbatii nu sunt scutiti de ele, iar multe persoane cauta tot felul de solutii pentru a nu junge sa se opereze. Gelurile si pastilele ajuta pana la un moment dat, insa un tratament preparat in casa face minuni si scapi in cel mai scurt timp de varicele dureroase.

Ai nevoie numai de trei ingrediente:


- morcovi (maruntiti)- 1/2 cana

- pulpa de aloe vera- 1/2 cana

- otet de mere

Pune aloe vera si

morcovii intr-un blender si amesteca-i bine, pana se transsforma intr-o pasta. Adauga otet de mere in blender si continua sa amesteci pana se obtine o compozitie omogena.

Primul pas a fost facut. Pune compozitia intr-un vas de sticla. Aplica tratamentul pe partea afectata si stai timp de minimum 30 de minute cu ea, apoi clateste cu apa calda. Repeta tratamentul pana cand varicele se vor retrage.

Sursa: healthyfoodteam.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies