Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite

Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite
Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite

Chiar dacă vara este pe sfârșite, unele doamne și domnișoare încă se confruntă cu kilogramele în plus.

Din dorința de a slăbi cât mai mult într-un timp scurt, apelăm adesea la diferite trucuri care să ne ajute să ajungem la forma dorită. Nu mereu aceste trucuri pot fi eficiente și mai mult decât atât, ne pot face rău.

Există anumite alimente pe care dacă le consumăm, vom reuși să ajungem la greutatea dorită și ne vom păstra și sănătatea.

Ciorba care te scapă de kilogramele în plus

Citeste si: Ingredientul care strică mâncarea în frigider chiar și după o zi. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie

Ciorba de varză este un fel de mâncare gustos și simplu de făcut. Mai mult decât atât, are puține calorii și te poate ajuta să slăbești până la 5 kg pe săptămână dacă ții o dietă strictă cu ciorbă de varză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iată o rețetă simplă și gustoasă pentru ciorba de varză:

Ingrediente:                                                                       

Pentru a beneficia de gustul savuros al ciorbei de varză ai nevoie de:

  • o varză medie
  • 150 g smântână
  • un morcov
  • o ceapă
  • 1 l zeamă varză
  • o legatură mărar
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Citeste si: Mâncare de post pentru pomană

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tocați ceapa, morcovul, varza și pătrunjelul mărunt. Ceapa va fi pusă la călit cu un praf de sare timp de circa 30 de minute. Adăugați morcovul și o legătură de pătrunjel tocat mărunt în apă. După ce legumele s-au fiert, adăugați zeama de varză. Zeama de varză îi va oferi un gust acrișor, care va fi echilibrat cu dulceața morcovului. Varza o veți adăuga după ce legumele au fiert deja pentru a nu se înmuia.

Adăugați și mărar pentru a oferi prospețime. Puneți sare după gust. Atenție! Pentru ca această rețetă să lupte eficient împotriva kilogramelor în plus, nu trebuie să adăugați mult ulei și nici sare. Sarea va reține apă în organism.

Pentru un plus de savoare puteți pune puțină smântână mai slabă în ciorbă. Va ieși o ciorbă de varză cu un gust foarte plăcut, dulce-acrișor. Dacă nu vă plac ciorbele cu zarzavaturi în ele, puteți să puneți supa la blender și să o pasați.

Poate fi băută ca un shake sau mâncată ca supă cremă cu crutoane crocante.

Consumați această ciorbă în fiecare zi și veți avea rezultatele dorite! Vă veți bucura de un prânz delicios, sănătos, iar kilogramele în plus vor fi doar o amintire neplăcută. 

Slăbești 5 kg pe săptămână
Slăbești 5 kg pe săptămână[Sursa foto: pixels]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies