Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”

Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de ardei umpluți a Roxanei Blenche.

Chef Roxana Blenche este foarte apreciată în mediul online, datorită rețetelor sale gustoase, pe care le prezintă cu drag urmăritorilor din mediul online, în semn de apreciere pentru aceștia.

De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de ardei umpluți, pe care a filmat-o și a postat-o pe canalul său de YouTube.

Rețeta de ardei umpluți a lui chef Roxana Blenche

Citește și: Cornulețe cu cremă de ciocolată și glazură, rețeta Roxanei Blenche. „Foarte, foarte bune și vă îndemn să încercați și voi.”

Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tortul de clătite cu glazură de ciocolată amăruie, rețeta Roxanei Blenche. „Avem și cireșe confiate pe care o să le punem pe straturile de clătite.”

Ingrediente:

  • un morcov;
  • un păstârnac;
  • 3 cepe;
  • 600 ml de bulion de casă;
  • 10 g cimbru verde;
  • 70 g orez;
  • 9 bucăți de ardei românești;
  • 1,5 kg de carne tocată de porc;
  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • 400 g smântână;
  • 3 linguri făină;
  • un gram de piper;
  • un gram de sare:
  • o legătură de mărar;
  • 4 grame de boia dulce.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu  pas, modul de preparare al rețetei.

Pentru început tăiem legumele. Acestea nu trebuie tăiate foarte fin. Morcovul îl dăm pe răzătoare. Pasul următor este foarte simplu. Mergem la foc și într-o tigaie adăugăm ulei de floarea soarelui. Adăugăm ceapa, morcovul și păstârnacul. Le lăsăm să se călească, după care punem sare, boia dulce și piper. Acum adăugăm orezul și carnea de porc. Umplutura pentru ardei este gata. Acum pregătim ardeii pentru umplut. Aducem oala în față. Punem crenguțe de cimbru pe fundul ei și începem operațiunea. Luăm ardeiul, luăm cărniță și umplem ardeiul. Adăugăm cimbru verde și pe deasupra. Luăm bulionul, apă. Punem capacul și acum merg la cuptor la 160 de grade, timp de o oră și jumătate. Acum facem o îngroșală simplă. 3 linguri de făină, apă călduță. Acum adăugăm smântână, amestecăm. Adăugăm piper, sare și așteptăm ca ardeii să fie gata. Ardeii s-au făcut. Acum vreau să strecor puțină zeamă într-o tigaie. Fac îngroșeala și o adaug repede peste ardei. Pun mărar proaspăt tocat și este gata de servit .”, a spus Roxana Blenche pe YouTube.  



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Când știi că e copt cheesecake-ul? Gabriela Cristea a dezvăluit secretul ei. “Ce bine arată!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a