Diana Bart a explicat, pas cu pas, cum pregătește ardeii umpluți și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Diana Bart, cunoscuta și îndrăgita jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare, unde împarte numeroase preparate delicioase cu toți cei care o urmăresc. Vedeta are întotdeauna grijă la alimentele pe care le consumă, iar acest lucru o face să ducă o viață echilibrată și sănătoasă, încercând să convingă și pe ceilalți cât de importante sunt alimentele din farfurie.
Ingrediente:
- 12 ardei kapia/gogoșari
- 1 kg de pulpă de porc tocată
- 3 linguri de orez
- 10-15 roșii cherry
- 500 ml de suc de roșii
- Mărar verde
- Pătrunjel verde
- Sare, piper, boia
- Cimbru, condimente porc
- 2 linguri ulei presat la rece
Cum pregătește Diana Bart ardeii umpluți
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, jurnalista a pregătit ardei umpluți și a explicat, pas cu pas, care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și pașii necesari pentru ca aceștia să iasă delicioși. Începe prin a coace ardeii pe grătar, împreună cu câteva roșii cherry, apoi decojește roșiile și face umplutura ardeilor, amestecând carnea cu toate condimentele necesare. Umple ardeii, iar ulterior îi lasă la cuptor pentru 30 de minute fără capac, și încă 20 de minute cu capacele puse.
Citește și: Armando și Mihai au murit în accidentul de la Ploiești. Viteza i-a băgat în mormânt- stirilekanald.ro
„Punem pe grătar ardeii, cât să se coacă mediu. Îi tot întoarcem.
View this post on Instagram