Diana Bart a explicat, pas cu pas, cum pregătește ardeii umpluți și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Diana Bart, cunoscuta și îndrăgita jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare, unde împarte numeroase preparate delicioase cu toți cei care o urmăresc. Vedeta are întotdeauna grijă la alimentele pe care le consumă, iar acest lucru o face să ducă o viață echilibrată și sănătoasă, încercând să convingă și pe ceilalți cât de importante sunt alimentele din farfurie.
Ingrediente:
- 12 ardei kapia/gogoșari
- 1 kg de pulpă de porc tocată
- 3 linguri de orez
- 10-15 roșii cherry
- 500 ml de suc de roșii
- Mărar verde
- Pătrunjel verde
- Sare, piper, boia
- Cimbru, condimente porc
- 2 linguri ulei presat la rece
Cum pregătește Diana Bart ardeii umpluți
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
De această dată, jurnalista a pregătit ardei umpluți și a explicat, pas cu pas, care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și pașii necesari pentru ca aceștia să iasă delicioși. Începe prin a coace ardeii pe grătar, împreună cu câteva roșii cherry, apoi decojește roșiile și face umplutura ardeilor, amestecând carnea cu toate condimentele necesare. Umple ardeii, iar ulterior îi lasă la cuptor pentru 30 de minute fără capac, și încă 20 de minute cu capacele puse.
Citește și: Armando și Mihai au murit în accidentul de la Ploiești. Viteza i-a băgat în mormânt- stirilekanald.ro
„Punem pe grătar ardeii, cât să se coacă mediu. Îi tot întoarcem. Coacem și câteva roșii cherry. Decojim roșiile. Le punem în oala în care vom coace ardeii la cuptor. Decojim și ardeii, dar le păstrăm capacele și zeama. Condimentăm pulpa de porc tocată cu sare, condimente pentru porc, boia, piper și cimbru. Adăugăm și o mână de orez, plus o ceapă tocată, pătrunjel și mărar. Amestecăm bine și începem să umplem ardeii. Le tăiem un pic fundul, ca să stea drept în oală. Adăugăm apă cât să îi acopere, dar și zeama care s-a scurs din ardei. Adăugăm și sucul de roșii. Mai punem puțină sare și îi dăm la cuptorul încins timp de 30 de minute. Le adăugăm apoi capacele și îi mai punem la cuptor 20 de minute, până se coc bine și se îngroașă sosul. Îi servim fierbinți, cu iaurt sau smântână și pâine proaspătă. Sunt delicioși, cu puține grăsimi și multe proteine.”, a povestit Diana Bart pe rețelele de socializare.