Reteta de autobronzant natural! Simplu si fara pericole

Reteta de autobronzant natural! Simplu si fara pericole
Reteta de autobronzant natural! Simplu si fara pericole

Pielea bronzata ne face sa aratam mai bine, indiferent ce imbracam, insa o expunerea exagerata la soare ne expune la riscuri foarte mari - arsuri solare, cancer de piele.

Nici solarele nu sunt o solutie, iar autobronzantele din comert contin substante chimice pe care e bine sa le eviti. O solutie la indemana ramane autobronzantul homemade. Iata cateva retete:

Autobronzant natural cu ulei de morcov

Un ulei vegetal bogat in betacaroten este ideal pentru a-ti oferi o stralucire sanatoasa. Se recomanda in special pentru pielea grasa sau cu probleme; obtii un bronz discret, totul intr-o maniera economica si complet naturala.



Metoda este si extrem de simpla: incalzeste trei picaturi de ulei de morcov in palma si amesteca dimineata si seara cu crema ta obisnuita. Avantajul principal este ca obtii un produs noncomedogenic si un ten bronzat treptat intr-o saptamana, cu aplicare regulata. Spre deosebire de autobronzantele din comert, uleiul de morcov trece de suprafata epidermei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa: cura de miere



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies