Rețetă de bezele ca la magazin. Toți copiii vor iubi acest desert

Rețetă de bezele ca la magazin. Toți copiii vor iubi acest desert
Rețetă de bezele ca la magazin. Toți copiii vor iubi acest desert

Bezelele pot fi preparate și acasă și vor fi la fel de gustoase, ca cele din magazin. Copiii iubesc acest desert, așa că nu aveți niciun motiv să nu faceți bezele.

Bezelele reprezintă un desert extrem de rapid de făcut, din doar câteva ingrediente și vă garantăm că sunt mult mai bune decât cele cumpărate. În plus, știți exact ce puneți în ele, așa că le puteți da fără probleme și copiilor să mănânce din acest desert. 

Bezelele, cel mai simplu desert posibil

Vreți să preparați ceva dulce, care să fie gata în mai puțin de o jumătate de oră? În acest caz, bezelele reprezintă desertul ideal.

Sunt adorate atât de copii, cât și de adulți. Le puteți prepara simple sau le puteți da diferite culori, cu ajutorul coloranților alimentari. 

În plus, dacă vreți să pară mai sofisticate și mai gustoase, în același timp, le puteți adăuga frișcă, fructe, înghețată sau alune. 

Înainte de a vă apuca de făcut bezele, trebuie să țineți cont de niște reguli. Toate ustensilele pe care le folosiți trebuie să fie uscate.

De asemenea, folosiți un bol de sticlă atunci când mixați albușurile. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ouăle trebuie să fie reci, atunci când separați albușurile de gălbenușuri. Nu omiteți zeama de lămâie. Aceasta va face ca spuma de albușuri să fie mai consistentă. Albușurile nu se bat la viteză mare din prima. Porniți

de la o viteză mai mică a mixerului, după care creșteți treptat viteza.  Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce ingrediente folosim pentru a prepara cele mai gustoase bezele:

  • 4 albușuri
  • 200 g zahăr
  • o lingură de zeamă de lămâie
  • esență de vanilie
  • colorant (opțional)

Cum se prepară bezelele

Bateți albușurile împreună cu zeama de lămâie la viteză mică, pentru câteva minute. După ce observați că se formează spuma, începeți să adăugați zahărul, puțin câte puțin, în timp ce mixați în continuare. 

Creșteți viteza mixerului treptat, până când se va dizolva tot zahărul. Pentru a ști cu siguranță că albușurile sunt bătute perfect, luați puțină spumă între degetul mare și arătător. Dacă mai simțiți granule de zahăr, înseamnă că trebuie să mai mixați. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

La final, trebuie să obțineți o spumă lucioasă, tare, care să nu cadă, atunci când întoarceți vasul invers.

Adăugați esența de vanilie, pentru ca bezelele să fie mai aromate. Dacă vreți să le colorați, acum este momentul să adăugați și colorantul alimentar. Sunt suficiente doar câteva picături de colorant. 

Spuma de albușuri se pune într-un poș. Cu ajutorul acestuia, formați bezelele în tavă, pe care înainte ați pus hârtie de copt. 

Băgați bezelele în cuptorul preîncălzit și lăsați-le pentru două ore.

Când sunt gata, bezelele trebuie să fie ferme, dar să nu devină rumene.   Le puteți servi cu sos de ciocolată sau de caramel, cu înghețată, cu fructe sau cu alune. Bezelele sunt bune și după câteva zile, dar aveți grijă să le păstrați într-un loc ferit de umezeală. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies