Rețeta de biscuiți din ovăz cu vișine și alune de pădure a Annei Lesko. Un desert sănătos, ideal pentru cei mici! “Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase.”
Diana Puiu11 mai 2024Actualizat: 31 iulie 2024, 00:27
Anna Lesko a prezentat rețeta biscuiților cu ovăz, un desert ideal pentru copii.
Îndrăgita artistă Anna Lesko împarte din rețetele sale cu urmăritorii de pe contul de YouTube, astfel că, vedeta a a venit de această dată cu un desert delicios, mai ales pentru cei mici,biscuiți cu ovăz, vișine și alune. Aceasta a prezentat ingredientele pe care le folosește.
Rețeta:
300 gr de ovăz
100 gr de alune de pădure
300-400 gr vișine în propriul suc
2 linguri de stafide
2 linguri de mix de semințe
100 gr merișoare
2 linguri de unt de cocos
1 lingură de miere (după gust)
La cuptor la 160 de grade timp de 30 de min!
Cum pregătește Anna Lesko compoziția pentru biscuiți
După ce a pregătit toate ingredientele, Anna Lesko a început să pregătească compoziția pentru biscuiți, amestecând tot ce a enumărat într-o formă aleatorie și folosindu-se de unt de cocos pentru a lega compoziția.
A făcut făcut biluțe, apoi a apăsat pentru a se forma fursecurile, le-a pus pe tavă și le-a băgat la cuptor pentru 30 de minute, la 160 de grade. “Vă propun un desert potrivit persoanelor care țin post. Avem nevoie de ovăz, de vișină în propriul suc, de stafide deja înmuiate în apă, nuci de pădure, merișoare, mierem unt de cocos. Ordinea nu contează. Eu încep cu ovăzul, vișina, merișoarele, semințe, nucile și untul de cocos. Untul de cocos este foarte gros și amestecați totul. Această compoziție se va omogeniza datorită untului de cocos. Cât despre miere, adăugați după gust. Amestecăm foarte bine. Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase. Nuca nu trebuie zdrobită până devine praf, bucățele mai mari. F aceți biluțe, strângeți foarte bine și după ce le puneți pe tavă, abia apoi apăsați. Nu se speriați că se fărâmă, nu am legat cu făină. A venit momentul să le punem la cuptor la 160 de grade, 30 de minute.”, a mai povestit Anna Lesko.