Rețetă de Cheesecake candy cane. Deliciul pentru întreaga familie!

reteta de cheesecake candy cane
Rețetă de Cheesecake candy cane

Cheesecake-ul candy cane reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake candy cane. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake candy cane, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Cheesecake candy cane

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  cheesecake candy cane, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!

Timp de preparare  – 20 minute

Timp de răcire  – 5 ore

Timp total  – 5 ore și 20 minute

Porții  – 12 bucăți

Ingrediente – Cheesecake candy cane

Ingrediente pentru blat

  • 250 g biscuiți digestivi
  • 120 g unt

Ingrediente pentru umplutură

  • 500 ml smântână lichidă
  • 250 g cremă de brânză (la temperatura camerei)
  • 60 g zahăr pudră
  • o esență de mentă
  • 5 bastoane de bomboane specifice de Crăciun (cu alb și roșu)
  • sirop de căpșune (opțional)

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 12 bucăți.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați ingredientele menționate mai sus și să utilizați 2 tăvi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În plus, această rețetă de  cheesecake candy cane se poate realiza în decurs de două zile, pentru că desertul trebuie sa stea la frigider pentru aproximativ 5 ore.

Acum haideți să trecem la treabă!

cea mai buna reteta de candy cane
Rețetă de Cheesecake candy cane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de Paste carbonara a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un preparat Italian pe placul tuturor!

Mod de preparare - Cheesecake candy cane

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de 250 de grame de biscuiți digestivi, pe care îi vom pune în robotul de bucătărie, pentru a se sfărâma.

În cazul în care nu aveți la îndemână un robot de bucătărie, îi puteți introduce într-o pungă de plastic, pentru a-i sfărâma cu ajutorul unui sucitor. Imediat apoi, îi vom transfera într-un bol.

Pasul 2.  Mai departe, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mici în care vom topi 120 de grame de unt, la cuptorul cu microunde, timp de aproximativ o jumătate de minut. Imediat apoi, adăugăm untul topit peste biscuiții din bol, iar cu ajutorul unei linguri de lemn, amestecăm pentru a

se încorpora corespunzător.

Pasul 3.  Acum vom avea nevoie de o tavă rotundă de cuptor (cu fundul detașabil), în care am așezat hârtie de copt, doar pe fundul acesteia, iar ulterior, cu ajutorul unei linguri, vom lua compoziția de biscuiți și o vom așeza în tavă, pentru a forma baza desertului nostru de astăzi, pe care ulterior o vom presa. După ce ne-am asigurat că baza noastră este bine așezată, vom introduce tava în frigider pentru a se întări.

Pasul 4.  Între timp, ne vom ocupa de prepararea umpluturii noastre delicioase. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom turna 500 de mililitri de smântână lichidă, iar cu ajutorul unui tel sau al unui mixer, vom începe să mixăm smântâna, până când vom obține o consistență cremoasă. Imediat apoi, vom lăsa bolul deoparte.

cea mai simpla reteta de cheesecake candy cane
Rețetă de Cheesecake candy cane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Rețeta de Plăcinte cu brânză, gata în mai puțin de o oră!

Pasul 5.  În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga 250 de grame de cremă de brânză (la temperatura camerei). Cu ajutorul unei linguri de lemn, vom amesteca puțin crema de brânză, iar apoi vom adăuga și 60 de grame de zahăr pudră și o esență de mentă, ingrediente pe care le vom amesteca tot, cu o lingură de lemn. După ce s-au mai încorporat, vom adăuga și smântâna lichidă din celălalt bol pe care l-am lăsat deoparte. Imediat ce am încorporat și aceste două amestecuri, vom introduce bolul la frigider, pentru ca umplutura să se întărească.

Pasul 6.  Într-un alt bol separat, vom zdrobi 5 bastoane de bomboane specifice de Crăciun (cu alb și roșu), într-o pungă de plastic, cu ajutorul unui sucitor. Bomboanele se vor adăuga în umplutura pentru cheesecake și vom amesteca pentru a se combina cât mai bine cu putință.

Pasul 7.  Umplutura se toarnă pentru stratul nostru de biscuiți din tavă, iar cu ajutorul unei spatule, vom întinde uniform umplutura, deasupra vom turna și puțin sirop de căpșune (opțional), iar tava se va introduce înapoi în frigider pentru aproximativ 5 ore, iar rețeta este gata!

Cheesecake-ul candy cane  este gata și se poate servi. Poftă bună!

reteta de cheesecake
Rețetă de Cheesecake candy cane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Cozonac cu nucă și cacao. Află secretul pentru cei mai pufoși cozonaci!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Rețetă de Friptură de vită, cartofi prăjiți și sos. Un meniu gustos pentru masa de Revelion

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies