Reteta de cheesecake de portocale fara coacere! Iata ce usor se prepara!

Reteta de cheesecake de portocale fara coacere! Iata ce usor se prepara!
Reteta de cheesecake de portocale fara coacere! Iata ce usor se prepara!

Marmelada nu este doar pentru micul dejun. O poti adauga chiar si in acest cheesecake delicios.

 

Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi, maruntiti bine
75g de unt topit
Pentru blat
250g crema de branza
100g zahar
2 oua, separate
Coaja de la doua portocale si sucul de la o portocala
3 foi de gelatina inmuiate in apa rece
3 linguri pline de marmelada de portocale
200ml
de smantana grasa
Ai nevoie de o forma pentru cheesecake cu diametrul de 20cm pe care ai pus hartie de copt.
Mod de preparare
1. Pune biscuitii si untul intr-un vas si amesteca bine. Preseaza amestecul pe fundul tavii si pune la frigider pana cand este gata blatul.
2.
Pune crema de branza intr-un vas si bate pana cand obtii o pasa moale. Adauga 50h de zahar, galbenusurile de ou, coaja de portocala si amesteca in continuare.
3. Pune sucul de portocale intr-un vas mic si fierbe, apoi ia de pe foc. Stoarce excesul de apa din foile de gelatina si adauga in sucul de portocale. Amesteca pana cand se dizolva complet. Pune totul in amestecul de branza si bate bine.
Adauga si marmelada si smantana, treptat. Bate bine albusurile de ou cu zaharul ramas si adauga in amestecul de branza. Bate totul pana cand obtii o pasta tare. Pune crema de branza peste baza de biscuiti. Lasa la racit timp de 6 ore sau peste noapte.
Sursa

Ingrediente

Pentru baza

150g biscuiti digestivi, maruntiti bine
75g de unt topit

Pentru blat

250g crema de branza
100g zahar
2 oua, separate
Coaja de la doua portocale si sucul

de la o portocala
3 foi de gelatina inmuiate in apa rece
3 linguri pline de marmelada de portocale
200ml de smantana grasa

Ai nevoie de o forma pentru cheesecake cu diametrul de 20cm pe care ai pus hartie de copt.

Mod de preparare

1. Pune biscuitii si untul intr-un vas si amesteca bine. Preseaza amestecul pe fundul tavii si pune la frigider pana cand este gata blatul.


2. Pune crema de branza intr-un vas si bate pana cand obtii o pasa moale. Adauga 50h de zahar, galbenusurile de ou, coaja de portocala si amesteca in continuare.

3. Pune sucul de portocale intr-un vas mic si fierbe, apoi ia de pe foc. Stoarce excesul de apa din foile de gelatina si adauga in sucul de portocale. Amesteca pana cand se dizolva complet. Pune totul in amestecul de branza si bate bine.
Adauga si marmelada si smantana, treptat. Bate bine albusurile de ou cu zaharul ramas si adauga in amestecul de branza. Bate totul pana cand obtii o pasta tare. Pune crema de branza peste baza de biscuiti. Lasa la racit timp de 6 ore sau peste noapte.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

6 rețete de limonadă pentru vară. Răcorește-te cu o băutură perfectă pentru zilele toride ale verii!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Dana Roba o critică dur pe Emily Burghelea după accidentul din Mauritius: ”Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies