Marmelada nu este doar pentru micul dejun. O poti adauga chiar si in acest cheesecake delicios.
Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi, maruntiti bine
75g de unt topit
Pentru blat
250g crema de branza
100g zahar
2 oua, separate
Coaja de la doua portocale si sucul de la o portocala
3 foi de gelatina inmuiate in apa rece
3 linguri pline de marmelada de portocale
Ai nevoie de o forma pentru cheesecake cu diametrul de 20cm pe care ai pus hartie de copt.
Mod de preparare
1. Pune biscuitii si untul intr-un vas si amesteca bine. Preseaza amestecul pe fundul tavii si pune la frigider pana cand este gata blatul.
2.
Pune crema de branza intr-un vas si bate pana cand obtii o pasa moale. Adauga 50h de zahar, galbenusurile de ou, coaja de portocala si amesteca in continuare.
3. Pune sucul de portocale intr-un vas mic si fierbe, apoi ia de pe foc. Stoarce excesul de apa din foile de gelatina si adauga in sucul de portocale. Amesteca pana cand se dizolva complet. Pune totul in amestecul de branza si bate bine.
Adauga si marmelada si smantana, treptat. Bate bine albusurile de ou cu zaharul ramas si adauga in amestecul de branza. Bate totul pana cand obtii o pasta tare. Pune crema de branza peste baza de biscuiti. Lasa la racit timp de 6 ore sau peste noapte.
Sursa
Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi, maruntiti bine
75g de unt topit
Pentru blat
250g crema de branza
100g zahar
2 oua, separate
Coaja de la doua portocale si sucul
de la o portocala
3 foi de gelatina inmuiate in apa rece
3 linguri pline de marmelada de portocale
200ml de smantana grasa
Ai nevoie de o forma pentru cheesecake cu diametrul de 20cm pe care ai pus hartie de copt.
Mod de preparare 1. Pune biscuitii si untul intr-un vas si amesteca bine. Preseaza amestecul pe fundul tavii si pune la frigider pana cand este gata blatul.
2. Pune crema de branza intr-un vas si bate pana cand obtii o pasa moale. Adauga 50h de zahar, galbenusurile de ou, coaja de portocala si amesteca in continuare.
3. Pune sucul de portocale intr-un vas mic si fierbe, apoi ia de pe foc. Stoarce excesul de apa din foile de gelatina si adauga in sucul de portocale. Amesteca pana cand se dizolva complet. Pune totul in amestecul de branza si bate bine.
Adauga si marmelada si smantana, treptat. Bate bine albusurile de ou cu zaharul ramas si adauga in amestecul de branza. Bate totul pana cand obtii o pasta tare. Pune crema de branza peste baza de biscuiti. Lasa la racit timp de 6 ore sau peste noapte.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro