Chef Adi Hădean a dezvăluit secretul pe care îl folosește atunci când vine vorba de cheesecake.
Chef Adi Hădean reușește de fiecare dată să transpună secretele din bucătărie pe rețelele de socializare și în mediul online, iar prin fiecare postare, aduce mai aproape gustul autentic la deserturi sau mâncăruri tradiționale. Nici preparatele mai complicate nu lipsesc din pregătirile lui, iar de la carne, la fructe de mare, paste, mic dejun sau deserturi, toate aceste mâncăruri sunt gătite cu grijă și vorbesc prin fotografii, pentru toți cei care vor să se bucure de un gust inedit.
Ingrediente:
- 800 g brânză fină (cremoasă)
- 200 g gorgonzola
- 400 ml smântână dulce 30% grăsime
- 400 g zahăr
- 6 ouă mari
- 40 g făină albă
Cum pregătește chef Adi Hădean un cheesecake cremos?
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
De această dată, chef Adi Hădean a vrut să-i bucure pe toți cei care îl urmăresc cu un desert și a pregătit cheesecake, iar pe lângă toate ingredientele pe care le-a menționat și modul de preparare, acesta a dezvăluit și un mic secret cu privire la el, pentru a ieși gustos și cremos. După ce a amestecat brânza cu smântână, zahăr, ulei, făină și gorgonzola, este introdus la cuptor imediat după ce este asamblat, iar secretul pentru a ieși pufos este să stea la frigider trei ore după ce a fost scos din cuptor.
Coacerea lui se face 22 de minute, la 220 de grade. “3 ore la frigider, 22 de minute la 220 de grade Celsius. Mai întâi amesteci brânza cu zahărul până la incorporare totală, apoi vii cu ouăle, pe rând, apoi cu smântâna dulce, cu făina cernută. Durează 12 minute prepararea. Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat toate cele de mai sus, dar dacă îl ții la rece, iese mult mai cremos.”,