Rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean și secretul pentru un desert cremos. „Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat.”

Rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean și secretul pentru un desert cremos. „Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat.”

Chef Adi Hădean a dezvăluit secretul pe care îl folosește atunci când vine vorba de cheesecake.

Chef Adi Hădean reușește de fiecare dată să transpună secretele din bucătărie pe rețelele de socializare și în mediul online, iar prin fiecare postare, aduce mai aproape gustul autentic la deserturi sau mâncăruri tradiționale. Nici preparatele mai complicate nu lipsesc din pregătirile lui, iar de la carne, la fructe de mare, paste, mic dejun sau deserturi, toate aceste mâncăruri sunt gătite cu grijă și vorbesc prin fotografii, pentru toți cei care vor să se bucure de un gust inedit. Totul este mult mai ușor când intrăm în bucătărie și avem deja toți pașii la dispoziție, iar același lucru dorește bucătarul să facă, prin expunerea în fața micilor camerelor de filmat.

Adi Hădean-cheesecake [Sursa foto: Instagram]

Ingrediente:

  • 800 g brânză fină (cremoasă)
  • 200 g gorgonzola
  • 400 ml smântână dulce 30% grăsime
  •  400 g zahăr
  • 6 ouă mari
  • 40 g făină albă

Cum pregătește chef Adi Hădean un cheesecake cremos?

Citește și: Sarmale cu carne de porc, rețeta pregătită de chef Adi Hădean. “Se adaugă crenguțe de cimbru, afumătură după gust, felii de tomate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum pregătește chef Adi Hădean sărățelele și care este secretul pe care l-a învățat de la mama lui. Ingredientul care face aluatul fraged. „Aluatul trebuie să fie ferm și bine legat.”

De această dată, chef Adi Hădean a vrut să-i bucure pe toți cei care îl urmăresc cu un desert și a pregătit cheesecake, iar pe lângă toate ingredientele pe care le-a menționat și modul de preparare, acesta a dezvăluit și un mic secret cu privire la el, pentru a ieși gustos și cremos. După ce a amestecat brânza cu smântână, zahăr, ulei, făină și gorgonzola, este introdus la cuptor imediat după ce este asamblat, iar secretul pentru a ieși pufos este să stea la frigider trei ore după ce a fost scos din cuptor.

Coacerea lui se face 22 de minute, la 220 de grade.  “3 ore la frigider, 22 de minute la 220 de grade Celsius. Mai întâi amesteci brânza cu zahărul până la incorporare totală, apoi vii cu ouăle, pe rând, apoi cu smântâna dulce, cu făina cernută. Durează 12 minute prepararea. Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat toate cele de mai sus, dar dacă îl ții la rece, iese mult mai cremos.”, a scris chef Adi Hădean.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sarmale cu carne de porc, rețeta pregătită de chef Adi Hădean. “Se adaugă crenguțe de cimbru, afumătură după gust, felii de tomate.”

Dana Budeanu... abia o mai recunoști! Cum arăta vedeta acum 15 ani

Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă

Marius Elisei se confruntă cu noi acuzații. Ce îi reproșează Oana Roman: "Am plâns pentru că e foarte greu"

Sărbători de coșmar pentru Oana Roman și fiica ei: „Tatăl ei nu a sunat-o, nu i-a dat nici măcar un mesaj de Crăciun”

Ce se întâmplă cu Veronica după câteva zile în “Casa iubirii”. Frumoasa concurentă a dezvăluit totul pe o rețea socială

"L-am văzut!" - Dezvăluiri cutremurătoare despre Yanis, băiețelul sfâșiat de câini la Craiova