Reteta de chiftelute la cuptor a Andreei Ibacka! Se face imediat!

Reteta de chiftelute la cuptor a Andreei Ibacka! Se face imediat!
Reteta de chiftelute la cuptor a Andreei Ibacka! Se face imediat!

O mancare usor de realizat, care pastreaza gustul delicios al chiftelutelor facute ”ca la mama acasa”, cu toate ca este preparata fara ulei si fara pic de prajeala.

 

INGREDIENTE:
carne tocata (600 grame, amestec de vita si porc);
ceapa (1 bucata, tocata marunt);
verdeata (3 legaturi, eu am ales un amestec de marar si patrunjel);
usturoi (1/2 capatana, tocata marunt);
oua (2 bucati, se bat bine inainte de a le amesteca cu restul ingredientelor);
paine (3 felii, inmuiate in apa si apoi stoarse in mana);
sare si piper (dupa gust);
hartie de
copt.
1). Se amesteca ingredientele (toate in acelasi timp), iar compozitia se modeleaza in forme de bulgarasi.
2). Se lasa cuptorul la incins (timp de 10 minute, la 150 grade Celsius).
3). Tava cuptorului se acopera cu hartie de copt, iar chiftelutele se aliniaza pe aceasta, organizate ca la careu.
4). Chiftelutele se lasa la copt, circa 20 de minute pe fiecare parte.
5). Se servesc dupa bunul plac. Cu sau fara sos, cu garnitura de orez, cartofi sau legume.
Sursa: AndreeaPatrascu.ro

INGREDIENTE:

carne tocata (600 grame, amestec de vita si porc);
ceapa (1 bucata, tocata marunt);
verdeata (3 legaturi, eu am ales un amestec de marar si patrunjel);
usturoi (1/2 capatana, tocata marunt);
oua (2 bucati, se bat bine inainte de a

le amesteca cu restul ingredientelor);
paine (3 felii, inmuiate in apa si apoi stoarse in mana);
sare si piper (dupa gust);
hartie de copt.

1). Se amesteca ingredientele (toate in acelasi timp), iar compozitia se modeleaza in forme de bulgarasi.

2). Se lasa cuptorul la incins (timp de 10 minute, la 150 grade Celsius).

3). Tava cuptorului se acopera cu hartie de copt, iar chiftelutele se aliniaza pe aceasta, organizate ca la careu.


4). Chiftelutele se lasa la copt, circa 20 de minute pe fiecare parte.

5). Se servesc dupa bunul plac. Cu sau fara sos, cu garnitura de orez, cartofi sau legume.

Sursa: AndreeaPatrascu.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies