Alina Laufer a pregătit un desert mexican.
Este foarte simplu să pregătești ceva dulce și delicios, fără să ai nevoie de foarte mult timp, astfel că Alina Laufer vine în ajutorul tuturor celor care iubesc gastronomia.
Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta de churros
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Alina Laufer a obișnuit prin a pune la dispoziția iubitorilor de mâncăruri tot felul de preparate delicioase, care nu necesită foarte mult timp și nici ingrediente complicate. Dacă până acum urmăritorii au reprodus prânzuri delicioase, acum Alina Laufer vine cu un desert mexican, churros, pentru care a prezentat lista de ingrediente.
Ingrediente:
- Apă
- Unt
- Sare
- Zahăr
- Făină
- Un ou
Topping churros
- Zahăr
- Scorțișoară
- Ciocolată albă
- Ciocolată cu lapte
- Smântână
Cum prepară Alina Laufer desertul mexican
Alina Laufer a prezentat, pas cu pas, cum amestecă ingredientele pe care le folosește la acest desert, care sunt cantitățile exacte pe care le folosește pentru ca totul să iasă ca la carte, dar și cum va arăta topping-ul de la finalul preparatului. Compoziția aluatului este la fel ca cea de la eclere, doar că diferența este că churros se prăjește în tigaie, sub formă de fâșii subțiri, care se lasă până se rumenesc, apoi se glazurează cu zahăr și scorțișoară, iar, după gust, un topping din cele sugerate de Alina Laufer.
„Vom face ceva exotic. Un desert mexican, churros. Avem nevoie de făină, unt, apă, un ou, de asemenea, aromatizăm cu puțină vanilie și le vom servi date prin zahăr și scorțișoară. Punem apa, untul, un praf de sare, un sfert de linguriță și cam o lingură de zahăr. Acest amestec o să îl punem pe foc. Este exact ca cel de eclere. După ce untul s-a topit, adăugăm făina, punem un castronel deasupra apoi ciocolata și așteptăm. Acesta este un aluat opărit și așteptăm puțin să se răcească. Acum, că s-a răcit, punem oul și puțină esență de vanilie. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios. Facem șuvițe și le punem să se prăjească până se rumenesc. Nu ar fi churros dacă nu îi dăm prin scorțișoară. Atât churros sunt atât de simplu de făcut și cu care veți impresiona pe toată lumea.”, a povestit Alina Laufer.