Află din rândurile următoare care este rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Ghergina.
Bunica Gherghina, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate bunicuțe din mediul online, gătește mereu cele mai gustoase și delicioase preparate pentru nepoții săi. Deoarece sunt mulți oameni care îi urmăresc activitatea și o apreciază, bunica Gherghina împarte adesea cu comunitatea sa din mediul online filmulețe în cadrul cărora explică modul de preparare al rețetelor.
De data aceasta, bunica Gherghina a pregătit o rețetă delicioasă de ciorbă de spanac.
„ Dragii mei, astăzi o să vă pregătesc o ciorbă de spanac țărănească .”, a spus bunica Gherghina.
Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Ingrediente:
Conform informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- spanac;
- verdeață;
- orez;
- zarzavat pentru ciorbă (morcovi, ceapă, țelină, păstârnac);
- ouă;
- roșii;
- sare;
- ulei.
Mod de preparare:
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Acum urmează să toc zarzavatul pentru ciorbă și roșiile să le dau pe răzătoare. Am tocat legumele pentru ciorbă și mergem să le punem într-un litru de apă la foc.
Această rețetă poate fi adaptată și la perioada postului. Astfel, dacă nu mai punem ouăle la final, putem să obținem o rețetă delicioasă și sănătoasă pentru perioada postului.