Blondina a dezvăluit cum pregătește cornulețele cu gem.
Elwira Petre împarte mici bucurii pe rețelele de socializare cu toți cei care o urmăresc, iar atunci când nu este pe scenă, în pași de dans, aceasta are grijă să-și facă mici bucurii care să-i aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi. Faptul că este aproape tot timpul pe ritmul muzicii, o face să aibă grijă de fiecare dată la ce mănâncă, pentru a-și lua energia de care are nevoie și are grijă ca ingredientele combinate între ele să fie în așa fel încât să se bucure fără să se trezească cu kilogramele în plus.

Îi place să petreacă timp în bucătărie, iar rețelele de socializare ale dansatoarei surprind mâncăruri inedite, dulciuri colorate și gustări rapide și sănătoase. Când vine vorba de un desert, nu dă în lături, așa că nu poate să refuze mâncarea din farfurie pe care o pregătește chiar în propria bucătărie.
Rețeta de cornulețe cu gem a Elwirei Petre
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Amintindu-și de gustul copilăriei, Elwira Petre a făcut cornulețe cu gem și pentru ca relaxarea din weekend să fie completă, a arătat, pas cu pas, cum a ajuns la desertul care a dispărut în câteva clipe. S-a folosit de făină, gălbenuș de ou, zahăr pudră, iaurt și unt, a amestecat toate ingredientele în blender până a realizat aluatul, iar când acesta a fost gata, l-a tăiat fâșii, apoi l-a umplut cu geamul preferat de coacăze și prune.
La final a presărat zahăr pudră peste ele, iar rezultatul a fost unul delicios. “Așa poftă îmi era de cornulețele cu gem, încât nici nu am apucat să le termin de făcut, că au și dispărut. Și cum îmi place să fiu practică și rapidă, am aruncat pur și simplu în blender:
- 280 g făină
- 1 gălbenuș de ou
- 45 g zahăr pudră
- 2 linguri de iaurt
- 200 g unt
Eu le-am umplut cu gem de coacăze și gem de prune. Dar să știți ca uneori le pun înăuntru și câte o bucățică de mar presărată cu scorțișoară și ies extra delicioase! Le las în cuptor la 180 grade până când se rumenesc.
