Ca in fiecare an de Paste, Ramona Badescu vine acasa, in tara, pentru a petrece in sanul familie sale, alaturi de parinti, la Craiova!
Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi. Si anul acesta, Ramona o va ajuta pe mama sa in bucatarie, la prepararea bunatatilor de Paste. In plus, artista vine cu propria reteta de friptura de miel!
“De Paste o sa fac niste costite de miel foarte simple, pentru ca am grija la colesterol.
Presar peste ele doar sare roz de Himalaya si un mix de seminte de in, floarea soarelui, susan alb si negru si le impanez in seminte. Pun tigaia pe foc, fara ulei, si dupa ce se incinge, pun costitele in tigaie la rumenit. Ies foarte crocante si delicioase! Semintele contin Omega 3 si in combinatie cu costitele de miel sunt delicoase. Le servesc cu o salata sau cu sfecla rosie si hrean”, a spus vedeta.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro