Aceasta reteta simpla cu migdale, se prepara simplu si rapid. Iata de ce ai nevoie.
Ingrediente
400 g făină
1 linguriţă praf de copt
300 g zahăr
200 g migdale mărunţite
4 linguri esenţă de migdale
2 linguri miere
2 linguri apă de trandafiri
coaja răzuită de la 1 lămâie
coaja răzuită de la 1 portocală
1 lingură cacao
3 linguri apă
Pentru ornat
miere
200 g fulgi migdale
Preparare
1. Încingi cuptorul şi tapetezi două tăvi. Amesteci făina, praful de copt şi cacaua într-un vas. Adaugi zahărul, migdalele, esenţa de migdale. Omogenizezi totul, apoi adaugi coaja de lămâie şi de portocală.
2. Încorporezi şi adaugi cu grijă apa, lingură cu lingură, pentru a forma un aluat care nu este nici prea uscat şi nici prea moale.
Citeste continuarea pe click.ro.