Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita

Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita
Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita

Gabriela Cristea face furori in bucatarie. Gazda emisiunii "Te vreau langa mine" a trecut la cratita si le-a aratat si fanilor din mediul virtual cum se prepara dulceata de ardei iuti.

Gabriela Cristea a scris reteta delicioasa pe pagina personala de Facebook, pozand pasii pe care i-a parcurs in realizarea preparatului, explicandu-le mai bine gospodinelor care o urmaresc.

Gabriela Cristea: “Mi-am implinit visul!”

"Reteta: se curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari.

Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min. Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos. Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor", a scris Gabriela Cristea pe contul de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Shakshuka, o reteta delicioasa cu oua
Vedeta Kanal D nu a gasitit singura, fiind ajutata de sotul ei, Tavi Clonda. Fanii celor doi au primit cu bucurie reteta si au lasat foarte multe comentarii de incurajare.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies