Află din rândurile următoare cum prepară Anna Lesko rețeta sa de dulceață din caise, migdale și lămâie.
Anna Lesko, pe lângă preparatele sale gustoase pe care le pregătește cu drag pentru familia sa, se pare că este extrem de iscusită în bucătărie și îi place să pregătească și dulceață naturală.
Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
- 5 kg de caise;
- 3 kg de zahăr;
- 300 de grame de migdale;
- 8 lămâi.
Mod de preparare:
Anna Lesko a explicat modul de preparare al rețetei.
„ Vă propun să facem astăzi dulceață de caise, cu migdale și cu lămâie.
Ulterior, Anna Lesko a tocat lămâia, pe care a pus-o la fiert peste caise. Mai mult decât atât, în compoziție, la fiert, a adăugat și migdalele. De asemenea, a pus borcanele la sterilizat la cuptor.
„ Totul frige. Borcanele frig, compoziția frige. Iată și forma finală a dulceții mele cu caise, migdale și lămâie! Le-am împachetat frumos și le punem în cămară. ”, a mai spus Anna Lesko pe pagina sa de YouTube.