Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan). Un deliciu pentru iubitorii de nuci!

Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan)

Fursecurile cu ciocolată și nuci reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  fursecuri cu ciocolată și nuci. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase fursecuri cu ciocolată și nuci, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Fursecuri cu ciocolată și nuci

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  fursecuri cu ciocolată și nuci, absolut delicioase, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 20 minute

Timp de preparare  – 20 minute

Timp de răcire  – o oră

Timp total  – o oră și 40 minute

Porții  – 12 persoane

Ingrediente –  Fursecuri cu ciocolată și nuci

Ingrediente pentru aluat

  • 2 pachete de unt (la temperatura camerei)
  • o cană de zahăr brun
  • o jumătate de cană de zahăr granulat
  • 2 ouă întregi (la temperatura camerei)
  • o esență de vanilie
  • o linguriță de sare
  • 2 căni de făină
  • o linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 3 lingurițe de amidon de porumb
  • 2 căni de chipsuri de ciocolată
  • o cană de nuci pecan
  • nuci pecan întregi (opțional)

Ingrediente pentru servire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  • lapte

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 12 fursecuri. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan) [Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Rețetă de Lasagna. Numai bună de luat la pachet!

Mod de preparare -  Fursecuri cu ciocolată și nuci

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de 2 pachete de unt (la temperatura camerei), pe care le vom pune direct într-o oală de dimensiuni potrivite, pe foc mediu, pe care îl vom topi complet în aproximativ 5 minute. În momentul în care acesta va avea o nuanță gălbuie spre maronie, vom îndepărta oala de pe foc și îl vom lăsa să se răcească.

Pasul 2.  Mai departe, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga o cană de zahăr brun, o jumătate de cană de zahăr granulat și tot untul pe care l-am topit. Cu ajutorul unui tel, vom amesteca toate ingredientele, până când se vor încorpora. Imediat apoi, vom adăuga și 2 ouă întregi (la temperatura camerei), o esență de vanilie, o linguriță de sare, pe care le vom amesteca bine, tot cu ajutorul unui tel.

Pasul 3.  A venit timpul să adăugăm și 2 căni de făină, o linguriță de bicarbonat de sodiu, 3 lingurițe de amidon de porumb, 2 căni de chipsuri de ciocolată și o cană de nuci pecan, tocate mărunt. Cu ajutorul unei palate, de această dată, vom amesteca, cu grijă, toate ingredientele noastre, pentru a se încorpora cât mai bine cu putință.

Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan) [Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citește și: Rețetă de Chec cu morcov. Un desert ușor de preparat în casă

Pasul 4.  Bolul se acoperă cu o folie alimentară și se pune la frigider pentru aproximativ o oră. Între timp, vom pregăti și tava noastră pentru cuptor. Așadar, într-o tavă dreptunghiulară vom așeza hârtie de copt, iar după ce intervalul de o oră a trecut, vom scoate bolul de la frigider, vom îndepărta folia alimentară și vom începe să ne ocupăm de pregătirea propriu-zisă a lor.

Pasul 5.  Așadar, cu ajutorul unei cupe de înghețată, vom lua din compoziția noastră de fursecuri și le vom așeza pe tavă. Atenție însă! Imediat ce ați așezat fursecurile pe tavă, cu mâna, le vom presa ușor în partea din mijloc. Deasupra se mai pot adaugă câteva nuci pecan întregi (opțional).

Pasul 6.  Tava se introduce la cuptor, pentru aproximativ 10 minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius. După acest interval de timp, tava se va scoate de la cuptor, vom lăsa puțin fursecurile să se răcească, iar rețeta este gata!

Fursecuri cu ciocolată și nuci  sunt gata și se pot servi calde, alături de un pahar cu lapte. Poftă bună!

Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan) [Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Rețetă de Mere coapte și umplute. Se pot savura cu înghețată!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rețetă de Chec cu morcov. Un desert ușor de preparat în casă

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Rețetă de Lasagna. Numai bună de luat la pachet!

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere