Rețeta de Fursecuri cu gem de zmeură, fragede și delicioase!

reteta de fursecuri cu gem de zmeura
Rețeta de Fursecuri cu gem de zmeură, fragede și delicioase

Fursecurile cu gem de zmeură reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  fursecuri cu gem de zmeură. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase fursecuri cu gem de   zmeură, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Fursecuri cu gem de zmeură

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  fursecuri cu gem de zmeură, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – 10 minute

Timp total  – 40 minute

Porții  – 12 bucăți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente – Fursecuri cu gem de zmeură

  • 2 căni de făină
  • un pliculeț de praf de copt
  • 2 căni de zahăr pudră+ în plus
  • un pliculeț de zahăr vanilinat
  • 150 de grame de unt (la temperatura camerei)
  • o cană și jumătate de gem de zmeură

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 12 bucăți.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai buna reteta de fursecuri cu gem de zmeura
Rețeta de Fursecuri cu gem de zmeură, fragede și delicioase[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Rulouri cu scorțișoară, cunoscute sub numele de Cinnamon rolls

Mod de preparare - Fursecuri cu gem de zmeură

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari.

Așadar, în acesta vom adăuga 2 căni de făină, un pliculeț de praf de copt, 2 căni de zahăr pudră, un pliculeț de zahăr vanilinat, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unei spatule.

Pasul 2.  Odată ce ingredientele adăugate s-au amestecat foarte bine, pentru a se combina, este nevoie să adăugăm și 150 de grame de unt (la temperatura camerei), pe care l-am tăiat în cubulețe, în prealabil.

În continuare, vom începe să frământăm aluatul nostru, direct cu mâinile, până când untul se va încorpora și va rezulta aluatul dorit pentru fursecurile noastre delicioase.

Pasul 3.  Din aluatul nostru vom forma o bilă de dimensiuni mai mari, pe care ulterior o vom împărți în două părți egale. Ne vom ocupa, momentan, doar de o parte dintre cele două, pe care o vom întinde, până când vom obține o bucată lungă și subțire de aluat.

Cu ajutorul unui cuțit, o vom împărți în 12 părți, de dimensiuni potrivite. Același lucru vom face și cu cea de a doua jumătate de aluat.

cea mai simpla reteta de fursecuri cu gem de zmeura
Rețeta de Fursecuri cu gem de zmeură, fragede și delicioase[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4.  Mai departe, vom avea nevoie de o tavă dreptunghiulară de cuptor, în care am așezat o hârtie de copt, iar pe rând, vom coace toate cele 12 fursecuri. Din cele 12 bucățele preparate prima dată, vom forma mici biluțe, pentru ca mai apoi să le așezăm în tavă și să le aplatizăm puțin. Celelalte 12 bucățele de aluat se vor face tot în formă de biluțe, însă de această dată, cu ajutorul unui capac de dimensiuni mai mici, le vom forma o gaură în centru.

Pasul 5.  În continuare, vom avea nevoie de o cană și jumătate de gem de zmeură, pe care îl vom pune într-o  pungă sau într-un poș. Mai departe, peste cele 12 bucățele de aluat din tavă, vom pune gemul de zmeură, iar cu ajutorul unei spatule, în vom nivela uniform. Deasupra, vom așeza și cel de-al doilea strat de aluat, de această dată, cel care deține o gaură în centru.

Pasul 6.  Tava se introduce la cuptor, la o temperatură de 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 10 minute. După acest interval de timp, vom scoate tava de la cuptor, ulterior și fursecurile din tavă, presărăm deasupra zahăr pudră, iar rețeta este gata!

Fursecurile cu gem de zmeură  sunt gata și se pot servi. Poftă bună!

fursecuri cu gem de zmeura
Rețeta de Fursecuri cu gem de zmeură, fragede și delicioase[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de Ruladă cu cremă de cacao, mai moale și mai gustoasă ca niciodată!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețeta de Mini cheesecakes cu ciocolată albă și zmeură, fără coacere!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies