Fursecurile cu gem de zmeură reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de fursecuri cu gem de zmeură. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase fursecuri cu gem de zmeură, preparate exact pe gustul vostru.
Rețetă de Fursecuri cu gem de zmeură
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de fursecuri cu gem de zmeură, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!
Timp de pregătire – 30 minute
Timp de preparare – 10 minute
Timp total – 40 minute
Porții – 12 bucăți
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente – Fursecuri cu gem de zmeură
- 2 căni de făină
- un pliculeț de praf de copt
- 2 căni de zahăr pudră+ în plus
- un pliculeț de zahăr vanilinat
- 150 de grame de unt (la temperatura camerei)
- o cană și jumătate de gem de zmeură
De
Citește și: Rețetă de Rulouri cu scorțișoară, cunoscute sub numele de Cinnamon rolls
Mod de preparare - Fursecuri cu gem de zmeură
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari. Așadar, în acesta vom adăuga 2 căni de făină, un pliculeț de praf de copt, 2 căni de zahăr pudră, un pliculeț de zahăr vanilinat, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unei spatule.
Pasul 2. Odată ce ingredientele adăugate s-au amestecat foarte bine, pentru a se combina, este nevoie să adăugăm și 150 de grame de unt (la temperatura camerei), pe care l-am tăiat în cubulețe, în prealabil. În continuare, vom începe să frământăm aluatul nostru, direct cu mâinile, până când untul se va încorpora și va rezulta aluatul dorit pentru fursecurile noastre delicioase.
Pasul 3. Din aluatul nostru vom forma o bilă de dimensiuni mai mari, pe care ulterior o vom împărți în două părți egale. Ne vom ocupa, momentan, doar de o parte dintre cele două, pe care o vom întinde, până când vom obține o bucată lungă și subțire de aluat. Cu ajutorul unui cuțit, o vom împărți în 12 părți, de dimensiuni potrivite. Același lucru vom face și cu cea de a doua jumătate de aluat.
Pasul 4. Mai departe, vom avea nevoie de o tavă dreptunghiulară de cuptor, în care am așezat o hârtie de copt, iar pe rând, vom coace toate cele 12 fursecuri. Din cele 12 bucățele preparate prima dată, vom forma mici biluțe, pentru ca mai apoi să le așezăm în tavă și să le aplatizăm puțin. Celelalte 12 bucățele de aluat se vor face tot în formă de biluțe, însă de această dată, cu ajutorul unui capac de dimensiuni mai mici, le vom forma o gaură în centru.
Pasul 5. În continuare, vom avea nevoie de o cană și jumătate de gem de zmeură, pe care îl vom pune într-o pungă sau într-un poș. Mai departe, peste cele 12 bucățele de aluat din tavă, vom pune gemul de zmeură, iar cu ajutorul unei spatule, în vom nivela uniform. Deasupra, vom așeza și cel de-al doilea strat de aluat, de această dată, cel care deține o gaură în centru.
Pasul 6. Tava se introduce la cuptor, la o temperatură de 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 10 minute. După acest interval de timp, vom scoate tava de la cuptor, ulterior și fursecurile din tavă, presărăm deasupra zahăr pudră, iar rețeta este gata!
Fursecurile cu gem de zmeură sunt gata și se pot servi. Poftă bună!
Citește și: Rețeta de Ruladă cu cremă de cacao, mai moale și mai gustoasă ca niciodată!