Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă îl vrei ca la carte

Gulas unguresc
Gulas unguresc ca la mama acasa

Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă vrei să iasă, cu adevărat, delicios.

Printre rețetele îndrăgite de gospodine, se numără și cea de gulaș unguresc. În principiu, se poate folosi orice fel de carne pentru acest preparat, dar recomandată ar fi carnea de vită deoarece fiartă foarte mult, are un gust inconfundabil.

Citeste si: Cum se prepară rețeta de colivă din arpacaș de grâu. Care sunt tradițiile și obiceiurile din jurul acestui preparat?

Pentru a păstra gustul autentic, gulașul unguresc ar trebui preparat în tuci, nu în oală.


Fiind o combinație între ciorbă și tocană, gulașul este o mâncare foarte des preparată la noi în țară.

Pentru a o putea pregăti ca la mama acasă, se călește mai întâi ceapa în grăsime și apă, peste care se adaugă o linguriță de sare. Ar fi de preferat ca peste ceapa care fierbe, să fie pus un capac pentru ca savoarea să se păstreze mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gulas
Gulas facut dupa o reteta indragita de gospodine

Rețetă de Gulas unguresc! Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou  

După ce a început ceapa să fiarbă, se adaugă și carnea tăiată cubulețe, dar fără să fie adaugată apă.
Un pas important în prepararea gulașului ar fi ca apa să nu fie adaugată în exces.

În cazul în care scade foarte mult, atunci mai poate fi adaugată apă, dar fierbinte.

Citeste si: Mamaliga, SANATATE curata la ceaun! Iata ce beneficii are pentru organismul nostru

Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou.

Ingrediente:

La 1 kg de carne, se adaugă aproximativ 3 cartofi, 3 cepe medii spre mari, 1 țelină mică, 1 morcov, 3 ardei grași( de preferat roșii), 2 ardei iuți, o legătură de pătrunjel, o linguriță de zahăr.

Citeste si: Reţeta SUPĂ GULAŞ! Consistentă, delicioasă şi uşor de pregătit

Foarte important în prepararea gulașului unguresc: NU se pun roșii. Gulașul unguresc se prepară doar cu boia dulce pentru a-i da culoarea roșie dar și cu boia iute, după preferințe.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies