Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă îl vrei ca la carte

Gulas unguresc
Gulas unguresc ca la mama acasa

Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă vrei să iasă, cu adevărat, delicios.

Printre rețetele îndrăgite de gospodine, se numără și cea de gulaș unguresc. În principiu, se poate folosi orice fel de carne pentru acest preparat, dar recomandată ar fi carnea de vită deoarece fiartă foarte mult, are un gust inconfundabil.

Citeste si: Cum se prepară rețeta de colivă din arpacaș de grâu. Care sunt tradițiile și obiceiurile din jurul acestui preparat?

Pentru a păstra gustul autentic, gulașul unguresc ar trebui preparat în tuci, nu în oală.


Fiind o combinație între ciorbă și tocană, gulașul este o mâncare foarte des preparată la noi în țară.

Pentru a o putea pregăti ca la mama acasă, se călește mai întâi ceapa în grăsime și apă, peste care se adaugă o linguriță de sare. Ar fi de preferat ca peste ceapa care fierbe, să fie pus un capac pentru ca savoarea să se păstreze mai bine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gulas
Gulas facut dupa o reteta indragita de gospodine

Rețetă de Gulas unguresc! Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou  

După ce a început ceapa să fiarbă, se adaugă și carnea tăiată cubulețe, dar fără să fie adaugată apă.
Un pas important în prepararea gulașului ar fi ca apa să nu fie adaugată în exces.

În cazul în care scade foarte mult, atunci mai poate fi adaugată apă, dar fierbinte.

Citeste si: Mamaliga, SANATATE curata la ceaun! Iata ce beneficii are pentru organismul nostru

Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou.

Ingrediente:

La 1 kg de carne, se adaugă aproximativ 3 cartofi, 3 cepe medii spre mari, 1 țelină mică, 1 morcov, 3 ardei grași( de preferat roșii), 2 ardei iuți, o legătură de pătrunjel, o linguriță de zahăr.

Citeste si: Reţeta SUPĂ GULAŞ! Consistentă, delicioasă şi uşor de pregătit

Foarte important în prepararea gulașului unguresc: NU se pun roșii. Gulașul unguresc se prepară doar cu boia dulce pentru a-i da culoarea roșie dar și cu boia iute, după preferințe.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies