Pe lângă treburile gospodărești de care se ocupă zi de zi, Geta Sterp pregătește și rețete delicioase.
Geta Sterp și-a obișnuit comunitatea în mediul online, și nu numai, să fie activă și gospodară, chiar dacă este în perioada sarcinii. Astfel, zi de zi o putem vedea pe rețelele de socializare cum trebăluiește prin casă sau prin curte, având activitate în mod constant, pentru a-și ajuta familia așa cum știe și poate ea mai bine.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Chiar în urmă cu scurt timp, a postat pe contul său de Instagram, o rețetă de lava cake, făcută pas cu pas, cu ingrediente pe care cu siguranță le aveți în casă, dar cel mai important, aceasta și-a dorit să prepare și să pregătească această delicioasă rețetă de desert, alături de sora sa Ileana, dar și de nepoțică.
Lava Cake, pregătit de Geta Sterp
Ingrediente
- 125 g ciocolată pentru menaj
- 85 g ciocolată cu lapte
- 100 g zahăr
- 200 g margarina
- două căni de făină
- 5 ouă
- o linguriță de praf de copt
Mod de preparare
- "Batem ouăle întregi, cu zahărul. Topim ciocolata împreună cu margarina, la foc mic și le punem peste ouă. Apoi, adăugăm făina, praful de copt și omogenizăm totul foarte bine.
- Ungem cu margarină formele din silicon, apoi turnăm din compoziție, în fiecare. Băgăm la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 15 minute.
- Dacă veți obține ciocolata mai solidă la interior, atunci sufleul ar trebui copt mai puțin.
- Spor la treabă și poftă bună!", a explicat Geta Sterp, într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram.