Rețetă de Mini gogoși a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Pe cât de mici arată, pe atât de delicioase sunt!

reteta de mini gogosi
Rețetă de Mini gogoși a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”

Mini gogoșile reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă preparată chiar de Alexandra Matei (Creața), de la emisiunea „Păzea, Creața gătește!”?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  mini gogoși, realizată de Alexandra Matei (Creața), prezentatoarea emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, pe canalul de  YouTube WOWnews  și  Facebook WOWbiz . În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase mini gogoși, preparate exact pe gustul vostru.

 

Rețetă de Mini gogoși - „Păzea, Creața gătește!” 

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  mini gogoși, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – 30 minute

Timp total  – o oră

Porții  – 6 persoane

Ingrediente – Mini gogoși - „Păzea, Creața gătește!”

  • 280 de grame de iaurt (2 pahare)
  • 140 de grame de făină
  • 10 grame de praf de copt
  • un plic de zahăr vanilinat
  • ulei (pentru prăjit)
  • scorțișoară, zahăr pudră sau sirop de ciocolată (pentru ornat)

De menționat este faptul că această cantitate de  ingrediente   este utilizată pentru aproximativ 6 persoane.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

mini gogosi
Rețetă de Mini gogoși a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta simplă de Fasole bătută a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”

Mod de preparare - Mini gogoși - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari. În acest bol vom adăuga cele 2 pahare de iaurt grecesc, mai exact 280 de grame, cu ajutorul unei lingurițe. În continuare, tot în același bol, vom adăuga și cele 140 de grame de făină. Atenție însă! Această cantitate de făină se poate măsura direct cu cele 2 pahare de iaurt grecesc, pe care le-am adăugat în bol, pentru că această cantitate de făină, trebuie să fie egală cu cea de iaurt.

Odată transferată în paharele de iaurt, și făina se va adăuga în bol.

Pasul 2.  Acum a venit timpul să adăugăm și 10 grame de praf de copt, mai exact, o linguriță. Cu ajutorul unei linguri, vom amesteca bine toate ingredientele adăugate până în acest moment. A venit momentul să adăugăm și un pliculeț de zahăr vanilinat. Acum vom avea nevoie de o spatulă, cu ajutorul căreia vom amesteca toate ingredientele din bol, până când vom obține un blat moale, ca textură, moment în care toată făina adăugată, va intra în

iaurt.

Pasul 3.  Între timp, vom așeza pe aragaz o tigaie de dimensiuni mai mari, înalta, în care vom pune ulei la încins. Mini gogoșile de astăzi se pot pune în tigaie, fie cu ajutorul unei linguri, fie compoziția se va turna într-o pungă, pentru a forma un poș, cu ajutorul căruia vom pune umplutura în tigaie.

cea mai buna reteta de mini gogosi
Rețetă de Mini gogoși a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Pasul 4.  Între timp, vom avea nevoie și de o farfurie de dimensiuni mai mari, peste care vom așeza o hârtie de bucătărie, pentru a așeza gogoșile, pentru ca uleiul să fie absorbit cât mai bine cu putință.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pasul 5.  Odată ce uleiul s-a încins, vom forma gogoșile noastre cu ajutorul aluatului din poș. În plus, vom avea nevoie și de o foarfecă, pentru că, în timp ce apăsăm pe poș, moment în care aluatul iese din acesta, vom tăia gogoșile direct în uleiul încins din tigaie. Când gogoșile devin aurii, le scoateți pe hârtia de prosop din farfurie.

Pasul 6.  Într-o altă farfurie, amestecați scorțișoara cu zahărul pudră, amestec prin care vom da gogoșile și le vom rostogoli, astfel încât tot amestecul să ajungă pe suprafața gogoșilor, iar rețeta este gata!

Mini gogoșile  sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!

retete emisiunea pazea creata gateste
Rețetă de Mini gogoși a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Te ajutăm să o prepari, pas cu pas!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețetă de Pui cu smântână la cuptor a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un gust inedit într-o singură farfurie!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies