Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea! „Este o mâncare foarte gustoasă și care nu se gătește greu.”

Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea! „Este o mâncare foarte gustoasă și care nu se gătește greu.”
Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea! „Este o mâncare foarte gustoasă și care nu se gătește greu.”

Află din rândurile următoare cum pregătește Liviu Dragnea mușchiul de porc umplut cu ciuperci.

Liviu Dragnea este foarte activ pe canalul său de YouTube, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele sale. De data aceasta, politicianul a pregătit o rețetă de mușchi de porc umplut cu ciuperci.

O să gătim azi mușchi de porc umplut cu ciuperci. Este o mâncare foarte gustoasă și care nu se gătește greu .”, a spus Liviu Dragnea pe YouTube.

Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea

Citește și: Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko: „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea
Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de prăjitură cu vișine și cremă de brânză a doamnei Coco de pe TikTok. „Totdeauna dăm drumul la cuptor înainte să ne apucăm de prăjitură.”

Ingrediente:

  • mușchi de porc;
  • ceapă;
  • usturoi;
  • ciuperci
  • guanciale (gușă de porc, care provine din fălcile porcului);
  • morcov;
  • piper;
  • sare;
  • cimbru;
  • pătrunjel;
  • cognac;
  • vin alb;
  • parmezan;
  • unt;
  • rozmarin;
  • dafin;
  • ața de bucătărie.

Mod de preparare:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Liviu Dragnea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Avem un mușchi de porc, cam un kilogram 200, pe care l-am tăiat așa la rotund și l-am făcut să se transforme la o bucată de carne mai subțire. Trebuie să pregătim întâi umplutura. O să punem prima dată guanciale, pentru că are grăsime suficientă și își poate lăsa grăsimea.

O să îl ajutăm cu puțin unt, ca să avem suficient lichid să călim legumele. O să punem prima dată o bucățică de unt. Punem și bucățile de guanciale, pe care le-am tăiat destul de mici. Acum o să punem ceapa și usturoiul. Am folosit 3 fire de ceapă verde și 2 căței mici de usturoi. Punem ciupercile. O să pun vin alb foarte puțin. O să pun morcovii. Sare puneți după gust.
O să punem și cimbru. Mai punem vin. Acum punem cognacul și o mai lăsăm așa la foc mic, cât timp de apucăm de carne. Punem pe carne sare și piper și o lăsăm să stea așa cu sare și piper pe ea. Acum o să punem și pătrunjelul. Umplutura e gata. O lăsăm să se răcească puțin. Între timp, pregătim cuptorul să se încălzească la 180 de grade. Acum începem să punem umplutura.
Încercați să o puneți cât mai uniform. Nu e bine să o puneți chiar până în margine. Acum o să punem parmezan ras deasupra. Acum o să rulăm această bucată de carne, o să o legăm cu ață de bucătărie și o punem la cuptor. Am rulat bucata de mușchi, am uns-o cu ulei, am pus în tavă apă, vin alb, două crenguțe de rosmalin și dafin. O punem în tavă, o acoperim și o ținem la cuptor 50-60 de minute. Au trecut 50 de minute. Scoatem capacul și acum facem prima operație cu untul, adică îl ungem. Punem la loc și îl dăm la 200 de grade. Am presărat boia de ardei, ca să capete un aspect frumos. În punem la 15 minute
.”, a spus politicianul pe YouTube.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețeta de borș de sfeclă roșie cu vită a Annei Lesko! „Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies