Află din rândurile următoare care este rețeta de ouă coapte în sos de legume a lui Tavi Clonda.
În familia Clonda se știe deja că Gabriela Cristea este bucătarul iscusit, care gătește mereu cele mai gustoase preparate. Cu toate acestea, din când în când, și soțul său, Tavi Clonda își exersează talentul gastronomic, pregătind o serie de mâncăruri în care el este specializat.
„ Dragilor, astăzi gătesc pentru voi ouă coapte în sos de legume proaspete. Stați cu mine să vedeți ce ușor se face rețeta și cât de bună este. Facem un mic-dejun ușor de preparat și foarte sănătos .”, a spus Tavi Clonda pe Facebook.
Rețeta de ouă coapte în sos de legume proaspete a lui Tavi Clonda
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Conform informațiilor oferite de Tavi Clonda, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 ouă;
- roșii cherry;
- ardei roșu;
- ceapă;
- usturoi;
- busuioc;
- ceapă;
- unt;
- brânză;
- sare, piper;
- mix de condimente.
Mod de preparare:
Tavi Clonda a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.
„ Am încins bine tigaia. Punem uleiul de măsline și adăugăm ceapa și usturoiul. Nu puneți toate legumele o dată pentru că fiecare are altă perioadă de a se căli. După ce s-au caramelizat ușor, adăugăm ardeiul. Topim untul și adăugăm și roșioarele. Puțin piper, puțină sare. Adăugăm ouăle. Punem și brânzica. Punem capacul. Hai să aruncăm și un praf de condimente. Între timp, luăm o tortila, o punem în tigaie și o călim, o facem crocantă. Adăugăm ceapa și puțin busuioc. Este gata mâncărica noastră. E foarte bună !”, a explicat soțul Gabrielei Cristea pe pagina sa de Facebook.